Răzbună-te pe Mine

  Căci toți au păcătuit, și sunt lipsiți de slava lui Dumnezeu. Și sunt socotiți neprihăniți, fără plată, prin harul Său, prin răscumpărarea, care este în Hristos Isus. (Romani 3:23-24)

  Se povestește că un copil numit Didier a fost martor la uciderea mamei sale. Toată copilăria și adolescența sa a fost urmărit de dorința de răzbunare. Frământările și disperarea au pus stăpânire pe el, însă viața i s-a schimbat radical când a întâlnit o persoană credincioasă, care a fost dispusă să îl asculte și să îl ajute să iasă din starea lui depresivă. 
  Prin acest prieten, Didier L-a cunoscut pe Isus și a început să dezvolte o relație din ce în ce mai profundă cu El. Într-o zi, citind din Biblie, a ajuns la pasajul în care oamenii L-au răstignit pe Isus, și un gând i-a venit în minte: „Dacă Dumnezeu Tatăl i-a iertat pe cei care L-au răstignit pe Fiul Lui Preaiubit, înseamnă că El mă învață că și eu trebuie să iert persoana care mi-a ucis mama. Cum Isus m-a iertat pe mine, și eu trebuie să-l iert pe acel criminal.” Decizia a fost greu de acceptat, dar Isus i-a dat putere. Nu știu continuarea acestei povestiri, dar știu sigur că Didier a învățat puterea iertării. 

  Roagă-te Domnului Isus să te facă in stare să ierți pe cei care ți-au greșit, chiar și atunci când ei nu merită.

  Alice Codiţoiu, instructor explo, Craiova-centru

  Răzbună-te pe Mine - 2019. Căci toți au păcătuit, și sunt lipsiți de slava lui Dumnezeu. Și sunt socotiți neprihăniți, fără plată, prin harul Său, prin răscumpărarea, care este în Hristos Isus. (Romani 3:23-24)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  La plecare și la venire

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  Protecție Divină

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  Domnul este Păstorul meu

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  Neîncetat

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  Publicate astăzi

  Porunca a cincea

  Nici măcar părinții nu sunt veșnici, vor pleca la odihna lor mai devreme sau mai târziu. Dacă ar fi mult să considerăm că le datorăm viața, le datorăm măcar grija și preocuparea pe care ni le-au oferit, atât cât s-au priceput ei, în pruncia noastră. Acum, cât încă este posibil, avem șansa să le ascultăm sfaturile sau rugămințile; acum putem să le aducem simple mulțumiri și să-i convingem că suntem bine, că ne gândim la ei și că sunt valoroși în ochii noștri. Cel mai important lucru pentru un părinte este acela de a-și ști copilul fericit.

  Dă-te la o parte!

  Am învățat că la vârsta ei eu îi pot fi doar prietenă, în niciun caz și conștiință. Dar cel mai mult am învățat să mă rog cu insistență și să mă dau la o parte din drum pentru ca Domnul să lucreze.

  În luptă, dar nu disperaţi

  Gândeşte-te la cunoscuta zicală: „Când Dumnezeu închide uşa, tot El deschide o fereastră”, care exprimă într-un mod informal gândul principal de astăzi. Dumnezeu mi ne lasă niciodată să ajungem la limită. Doar aşteaptă-L în credinţă pe Iahve şi îţi vei redobândi speranţa.

  Slujind continuu

  PROVOCARE: Gândește-te cum i-ai putea implica în slujire pe copiii tăi sau pe copiii din biserica ta! Fă un plan ca, în locul în care ești, micuțul Samuel să poată sluji împreună cu tine!

  Sátán mesteri csalásai

  „A titkok az Úréi, a mi Istenünkéi; a kinyilatkoztatott dolgok pedig a mieink és a...