Păcătosul iubit

  Căci toți au păcătuit, și sunt lipsiți de slava lui Dumnezeu. Și sunt socotiți neprihăniți, fără plată, prin harul Său, prin răscumpărarea, care este în Hristos Isus. (Romani 3:23-24)

  La începutul primului război mondial, pe vârful unui munte se afla cea mai temută închisoare. Nimeni nu reușise să evadeze de acolo. Deși era atât de bine păzită, într-o seară un criminal a scăpat. Hăituit cu câinii a văzut într-o poiană, o luminiţă la fereastra unei căsuțe. A năvălit în odaia mică, unde o tânără femeie plângea lângă un copilaș micuț. 

  Parcă trezit dintr-un coşmar, evadatul o rugă pe tânăra mamă să nu se sperie, se așeza alături şi o întreba ce probleme o fac atât de nefericită. Aceasta, printre lacrimi, i-a răspuns că de foame copilul s-a îmbolnăvit. 

  – Lasă femeie, îi spuse evadatul, o să te ajut eu.

   Când au ajuns împreună în faţa poliției aceasta l-a întrebat mirată…:

  – Ce faci?

  – Lasă, nu o să sufere nimeni. Vino! Femeia aceasta m-a găsit în casa ei, când încercam să fie câte ceva şi m-a adus aici. Dă-i recompensa pusă pe capul meu, o merita… a spus acesta poliţistului

  Şeful poliției a plătit imediat femeii suma recompensei. După câteva zile femeia a cerut o audiență directorului închisori, şi i-a povestit acestuia totul. Uimit, cu ocazia sărbătorilor de Paște, directorul l-a graţiat. Timpul dovedise că omul acesta se schimbase cu adevărat, căci, niciodată nu a mai făcut ceva rău.

  Harul nu ne face liberi să păcătuim, el ne face liberi să ascultăm.

  Iubirea pe toate le înţelege şi se jertfeşte pe sine, Iubirea atrage Harul lui Dumnezeu…

  Todoran Luminiţa, Intructor exploratori, Tr.Sud

  Păcătosul iubit - 2019. Căci toți au păcătuit, și sunt lipsiți de slava lui Dumnezeu. Și sunt socotiți neprihăniți, fără plată, prin harul Său, prin răscumpărarea, care este în Hristos Isus. (Romani 3:23-24)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Privește mai sus

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Un om obișnuit cu biruința

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Biruința este a Domnului!

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...