Templul Lui

Nu știți că voi sunteți Templul lui Dumnezeu, și că Duhul lui Dumnezeu locuiește în voi? (1 Corinteni 3:16)

Îți amintești când ai fost ultima dată într-o biserică mare ? Care a fost gândul care te-a impresionat cel mai mult ?Te-ai gândit că acolo este o prezență nevăzută a Divinității? Ei bine, în textul nostru Apostolul Pavel ne spune că atmosfera și solemnitatea unei clădiri sunt nimic în comparație cu importanța acestei realități – tu și cu mine suntem Templele Duhului lui Dumnezeu.  Nu mai trebuie să mergem nicăieri pentru a simți prezența Sa. Acest lucru poate fi experimentat oriunde ai fi. Așa cum o clădire are nevoie de mortar, noi avem nevoie de Dragostea Lui să ne ținem laolaltă. Altfel ne dezlipim și templul se dărâmă. 
Știind acest lucru poate vom avea grijă de acum încolo la ce privim, ce mâncăm, unde și de ce ne bucurăm fiind conștienți că toate acestea păstrează Templul curat sau pot să-l compromită. 

De același autor

Socoteala iubirii

Atât…

Invidia şi zavistiile înăbuşă, ba chiar alungă Duhul lui Dumnezeu. Pietrele individuale cad de la locul lor din zid, atunci când este nimicit „mortarul” dragostei frățești. Pentru această zi ai o adevărată provocare- dovedește tuturor că ești cu adevărat Templul Lui!

Mariana Urdaș, Instructor Moisei, Maramureș

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Templul Lui - 2019. Nu știți că voi sunteți Templul lui Dumnezeu, și că Duhul lui Dumnezeu locuiește în voi? (1 Corinteni 3:16) pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.