Duș sub microscop

  Nu știți că voi sunteți Templul lui Dumnezeu, și că Duhul lui Dumnezeu locuiește în voi? (1 Corinteni 3:16)

  Privind în lumea animală, de la cele mai mici păsări și până la marile mamifere, toate ființele mainfestă grijă și atenție față de propriul corp ca o exprimare a instinctului de supraviețuire lăsat de Dumnezeu la creațiune. Lucrurile se schimbă diferit când vorbim de oameni: atât de multe metode de a-ți degrada corpul, atât de multe practici prin care stoarcem tot ce e bun din noi. Mă întreb cum ar arăta lumea albinelor dacă printre ele s-ar găsi adicție față de substanțele insecticide, care le-ar da câteva momente de fericire și visare iar apoi ar depopula stupul?!?

  A treia lege a exploratorilor vorbește despre grija față de propriul corp ca o exprimare a credincioșiei față de Dumnezeu. Când o persoană la care ținem foarte mult, ne împrumută sau ne dă spre păstrare ceva valoros, suntem foarte atenți și ne simțim responsabili în fața acelei persoane. Astăzi, gândește în felul acesta cu privire la propriul corp: este al lui Dumnezeu, El mi l-a oferit și în același timp, El vine să locuiască în el. Nu este de o calitate inferioară, chiar dacă sunt aspecte ce nu îmi plac și aș schimba multe la el… Este opera de artă a lui Dumnezeu și El îl numește Templul Său. Nu mai există un altul la fel în lumea această. Și pentru că este al Tău, Doamne, vino astăzi și în mine să locuiști pe veci!

  Felix Mușat, Director Tineret, Conferința Muntenia

  Duș sub microscop - 2019. Nu știți că voi sunteți Templul lui Dumnezeu, și că Duhul lui Dumnezeu locuiește în voi? (1 Corinteni 3:16)
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Tu alegi!

  "Voi face după cuvântul tău. Îți voi da o inimă înțeleaptă și pricepută, așa cum...

  Fii smart!

  "Voi face după cuvântul tău. Îți voi da o inimă înțeleaptă și pricepută, așa cum...

  Casa lui David

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Floare de colț

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Publicate astăzi

  Porunca a treia

  Atenție, distanțarea dintre noi și Dumnezeu nu apare dintr-odată, ci treptat, pe neobservate și în etape mici, dar repetate. Dacă Îl rechemăm acum în viața noastră, Tatăl ceresc vine fără întârziere sau șovăire.

  Un biscuit fără unt

  Ca un biscuit care nu merită să fie mâncat fără unt, tot astfel nicio viață nu merită să fie trăită fără Dumnezeu.

  Cine înţelege mai bine?

  Dacă ești ispitit să te înfurii, să te enervezi, să îţi piezi cumpătul, să fii scos din sărite, îndepărtează-te cât poţi de repede de un asemenea sentiment. Domnul îţi va da pace şi control de sine, ca să poţi arăta dragoste, apreciere şi admiraţie faţă de alţii. În consecinţă, relaţiile tale vor înflori.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să ierte

  Cere în rugăciune iertare și puterea de a ierta! PROVOCARE: Scrie pe o foaie motivele pentru care nu poți ierta de obicei! Gândeștete la o modalitate de a trece peste acestea și de a te bucura de pacea iertării depline!

  A menny polgárai

  „Azért immár nem vagytok jövevények és zsellérek, hanem polgártársai a szenteknek, és cselédei az Istennek.”...