Armura perfectă

  Nu v-a ajuns nici o ispită, care să nu fi fost potrivită cu puterea omenească. Și Dumnezeu, care este credincios, nu va îngădui să fiți ispitiți peste puterile voastre; ci, împreună cu ispita, a pregătit și mijlocul să ieșiți din ea, ca s-o puteți răbda. 1 Corinteni 10:13

  Unii oameni cred că ei trebuie să primească cât mai multe binecuvântări dacă nu, se plâng că viață este grea şi are multe ispite și încercări.

  Acest mod de gândire se poate vedea la cei care nu îl cred pe Dumnezeu pe cuvânt și se bazează pe propriile lor forțe de a birui ispitele. De ce este extraordinară această promisiune? Imaginează-ți că viață spirituală este că un joc, cu niveluri diferite de dificultate. Ai toată asistența necesară din partea lui Dumnezeu ca să treci la nivelul următor, exersând puterea voinței, a caracterului. Orice ispita, problema care vine în drumul vieții, este un vot de încredere oferit deja de Dumnezeu, șoptindu-ți la ureche în timp ce îngăduie ca ispita să vină: Știu că poți! 

  Ai tot ce îți trebuie să înfrunți problema! Sunt chiar aici lângă ține! Nemaipomenit, nu? Chiar când te temi și nu îl crezi pe El pe cuvânt, poţi să te întorci repede cu părere de rău la El încercând să treci peste ispite cu El, mergând spre un nivel mai mare de maturitate spirituală. 

  Vrei să poți lupta și mai ușor cu ispitele? Memorează făgăduințe biblice și întâmpină ispita ca Isus cu: “Stă scris”. Poți să începi chiar acum cu această promisiune.

  Robert Costache, pastor de tineret, Peretu

  Armura perfectă - 2019. Nu v-a ajuns nici o ispită, care să nu fi fost potrivită cu puterea omenească. Și Dumnezeu, care este credincios, nu va îngădui să fiți ispitiți peste puterile voastre; ci, împreună cu ispita, a pregătit și mijlocul să ieșiți din ea, ca s-o puteți răbda. 1 Corinteni 10:13
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Nu poți singur

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  A ști și a face!

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  Alege dreptatea!

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  Fii folositor!

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  Publicate astăzi

  Povești în șase cuvinte

  Chiar dacă nu-i ușor, scrie-ți azi povestea din șase cuvinte. Este loc de sinceritate, nu trebuie să o faci publică, doar gândește-te la acest lucru.

  Ajutor! Sunt mamă!

  A fi mamă nu este ușor, mai ales dacă ești singură. Dar Dumnezeu a promis că nu ne va lăsa, ci El ne va fi puterea. Deci mă prind de făgăduința aceasta: Dumnezeu o va salva pe fiica mea.

  Actele de bunătate

  Faptele de generozitate cu ajutorul banilor sunt un tip special de slujire, pentru că implicarea într-o asemenea slujire nu numai că satisface nevoile altora, dar îi şi ajută pe aceştia să îi fie recunoscători lui Dumnezeu. Cu alte cuvinte, Dumnezeu este onorat prin aceste acte, când vin dintr-o inimă generoasă şi bună.

  Istorii repetate

  Învață-ne, Doamne, să căutăm voia Ta în Scripturi! Și învață-ne, Te rugăm, să le oferim cunoașterea de Tine și copiilor noștri! PROVOCARE: Dacă ai ocazia, spune-i astăzi unui copil sau unui tânăr cât de mult îl iubește Dumnezeu și ce planuri mari a pregătit pentru el!

  Bölcsességre van szükségünk

  „Hanem menjetek inkább Izráel házának eltévelyedett juhaihoz.” (Mát 10,6)„Amikor az emberek gyakorlati élete nem kerül...