Armura perfectă

  Nu v-a ajuns nici o ispită, care să nu fi fost potrivită cu puterea omenească. Și Dumnezeu, care este credincios, nu va îngădui să fiți ispitiți peste puterile voastre; ci, împreună cu ispita, a pregătit și mijlocul să ieșiți din ea, ca s-o puteți răbda. 1 Corinteni 10:13

  Unii oameni cred că ei trebuie să primească cât mai multe binecuvântări dacă nu, se plâng că viață este grea şi are multe ispite și încercări.

  Acest mod de gândire se poate vedea la cei care nu îl cred pe Dumnezeu pe cuvânt și se bazează pe propriile lor forțe de a birui ispitele. De ce este extraordinară această promisiune? Imaginează-ți că viață spirituală este că un joc, cu niveluri diferite de dificultate. Ai toată asistența necesară din partea lui Dumnezeu ca să treci la nivelul următor, exersând puterea voinței, a caracterului. Orice ispita, problema care vine în drumul vieții, este un vot de încredere oferit deja de Dumnezeu, șoptindu-ți la ureche în timp ce îngăduie ca ispita să vină: Știu că poți! 

  Ai tot ce îți trebuie să înfrunți problema! Sunt chiar aici lângă ține! Nemaipomenit, nu? Chiar când te temi și nu îl crezi pe El pe cuvânt, poţi să te întorci repede cu părere de rău la El încercând să treci peste ispite cu El, mergând spre un nivel mai mare de maturitate spirituală. 

  Vrei să poți lupta și mai ușor cu ispitele? Memorează făgăduințe biblice și întâmpină ispita ca Isus cu: “Stă scris”. Poți să începi chiar acum cu această promisiune.

  Robert Costache, pastor de tineret, Peretu

  Armura perfectă - 2019. Nu v-a ajuns nici o ispită, care să nu fi fost potrivită cu puterea omenească. Și Dumnezeu, care este credincios, nu va îngădui să fiți ispitiți peste puterile voastre; ci, împreună cu ispita, a pregătit și mijlocul să ieșiți din ea, ca s-o puteți răbda. 1 Corinteni 10:13
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Casa lui David

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Floare de colț

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Urmașii

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Primăvară = binecuvântare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Publicate astăzi

  Trei crai de la Răsărit

  La final, întreabă-te ce fel de daruri poți aduce tu prin care să-L recunoști pe Domnul Isus ca Rege, Mare-Preot și Jertfă pentru salvarea celui pierdut.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Ecoul cuvintelor mele

  Cuvintele sunt arme foarte periculoase, care pot aduce bine sau rău. Adu-ţi aminte astăzi de situaţia băiatului care a reacţionat la ecoul propriilor cuvinte. Să folosim cuvintele pentru a domoli mânia şi pentru a aduce pace în inimile celor care ne ascultă.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie autentică

  Roagă-te pentru tinerii plecați din biserică! PROVOCARE: Folosește o ocazie pentru a le mulțumi în mod autentic tinerilor pentru implicarea lor în slujire!

  Krisztus az egyetlen Megváltó

  „Aki megszabadított minket a sötétség hatalmából, és általvitt az Ő szerelmes Fiának országába. Akiben van...