Fii curajos!

Nu v-a ajuns nici o ispită, care să nu fi fost potrivită cu puterea omenească. Și Dumnezeu, care este credincios, nu va îngădui să fiți ispitiți peste puterile voastre; ci, împreună cu ispita, a pregătit și mijlocul să ieșiți din ea, ca s-o puteți răbda. 1 Corinteni 10:13

Dragul meu prieten, versetul de mai sus, e unul din preferatele mele! L-am citit de-atâtea ori în momentele grele și am primit aceeași mângâiere de fiecare dată! Nu știu care este starea inimii tale în această dimineață: de bucurie, neliniște, tristețe sau durere…dar știu că Dumnezeu a pregătit soluții minunate pentru toate încercările tale! El te înțelege, El a măsurat și cântărit totul! Dumnezeu te iubește necondiționat! “Înfrânt nu ești atunci când sângeri, nici ochii când în lacrimi ți-s. Adevăratele înfrângeri sunt renunțările la vis.”(Radu Gyr)

Mihaela Zaha – masterghid

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video