Managerul de vise

  La început era Cuvântul, și Cuvântul era cu Dumnezeu, și Cuvântul era Dumnezeu. El era la început cu Dumnezeu. Toate lucrurile au fost făcute prin El; și nimic din ce a fost făcut, n-a fost făcut fără El. În El era viața, și viața era lumina oamenilor. Ioan 1:1-4

  Sunt convins că îți dorești să devii un om de succes, te visezi manager sau cel puțin director într-un departament important al unei mari companii. Îți place să crezi că vei ajunge o persoană respectată în societate și toți prietenii tăi de acum te vor privii cu apreciere și respect.

  Partenerul tău de viață este cel mai frumos și de succes personaj din peisajul cunoscut ție, iar casa ta va fi una apreciată de toți.

  Ce vis plăcut, oare cum îl pot aduce în viața mea? Pentru că la orice lucru contează cum începi, așa-i? Dacă vei începe bine, atunci totul va fi perfect. Și din câte înțeleg tu ești chiar la momentul potrivit, este momentul începutului, momentul în care îți creezi un drum în viață.

  Care sunt acele secrete de care trebuie să ții cont pentru ca visele tale să devină realitate? Foarte mulți specialiști spun că atitudinea este totul. Dar gândește-te, un medic cu o atitudine bună dar fără studiile necesare, ar putea face greșeli fatale. 

  Asta înseamnă că atitudinea potrivită însoțită de abilități pe măsură și multă muncă este calea către succes. Să fie oare de ajuns?

  Mai adaug un ingredient foarte important, pentru că tu ești la început de viață, și vrei să ai succes, te rog nu uita să-l iei cu tine pe Dumnezeu. 

  Astăzi, la început de zi, invită-L pe Dumnezeu să meargă cu tine. Și te rog, fă asta în fiecare zi….și îți garantez că vei atinge succesul!

  Claudiu Țepuș, pastor tineret Conferința Muntenia

  Managerul de vise - 2019. La început era Cuvântul, și Cuvântul era cu Dumnezeu, și Cuvântul era Dumnezeu. El era la început cu Dumnezeu. Toate lucrurile au fost făcute prin El; și nimic din ce a fost făcut, n-a fost făcut fără El. În El era viața, și viața era lumina oamenilor. Ioan 1:1-4
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Când lupți alături de Dumnezeul nevăzut

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...