Managerul de vise

  La început era Cuvântul, și Cuvântul era cu Dumnezeu, și Cuvântul era Dumnezeu. El era la început cu Dumnezeu. Toate lucrurile au fost făcute prin El; și nimic din ce a fost făcut, n-a fost făcut fără El. În El era viața, și viața era lumina oamenilor. Ioan 1:1-4

  Sunt convins că îți dorești să devii un om de succes, te visezi manager sau cel puțin director într-un departament important al unei mari companii. Îți place să crezi că vei ajunge o persoană respectată în societate și toți prietenii tăi de acum te vor privii cu apreciere și respect.

  Partenerul tău de viață este cel mai frumos și de succes personaj din peisajul cunoscut ție, iar casa ta va fi una apreciată de toți.

  Ce vis plăcut, oare cum îl pot aduce în viața mea? Pentru că la orice lucru contează cum începi, așa-i? Dacă vei începe bine, atunci totul va fi perfect. Și din câte înțeleg tu ești chiar la momentul potrivit, este momentul începutului, momentul în care îți creezi un drum în viață.

  Care sunt acele secrete de care trebuie să ții cont pentru ca visele tale să devină realitate? Foarte mulți specialiști spun că atitudinea este totul. Dar gândește-te, un medic cu o atitudine bună dar fără studiile necesare, ar putea face greșeli fatale. 

  Asta înseamnă că atitudinea potrivită însoțită de abilități pe măsură și multă muncă este calea către succes. Să fie oare de ajuns?

  Mai adaug un ingredient foarte important, pentru că tu ești la început de viață, și vrei să ai succes, te rog nu uita să-l iei cu tine pe Dumnezeu. 

  Astăzi, la început de zi, invită-L pe Dumnezeu să meargă cu tine. Și te rog, fă asta în fiecare zi….și îți garantez că vei atinge succesul!

  Claudiu Țepuș, pastor tineret Conferința Muntenia

  Managerul de vise - 2019. La început era Cuvântul, și Cuvântul era cu Dumnezeu, și Cuvântul era Dumnezeu. El era la început cu Dumnezeu. Toate lucrurile au fost făcute prin El; și nimic din ce a fost făcut, n-a fost făcut fără El. În El era viața, și viața era lumina oamenilor. Ioan 1:1-4
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  La plecare și la venire

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  Protecție Divină

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  Domnul este Păstorul meu

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  Neîncetat

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  Publicate astăzi

  Porunca a cincea

  Nici măcar părinții nu sunt veșnici, vor pleca la odihna lor mai devreme sau mai târziu. Dacă ar fi mult să considerăm că le datorăm viața, le datorăm măcar grija și preocuparea pe care ni le-au oferit, atât cât s-au priceput ei, în pruncia noastră. Acum, cât încă este posibil, avem șansa să le ascultăm sfaturile sau rugămințile; acum putem să le aducem simple mulțumiri și să-i convingem că suntem bine, că ne gândim la ei și că sunt valoroși în ochii noștri. Cel mai important lucru pentru un părinte este acela de a-și ști copilul fericit.

  Dă-te la o parte!

  Am învățat că la vârsta ei eu îi pot fi doar prietenă, în niciun caz și conștiință. Dar cel mai mult am învățat să mă rog cu insistență și să mă dau la o parte din drum pentru ca Domnul să lucreze.

  În luptă, dar nu disperaţi

  Gândeşte-te la cunoscuta zicală: „Când Dumnezeu închide uşa, tot El deschide o fereastră”, care exprimă într-un mod informal gândul principal de astăzi. Dumnezeu mi ne lasă niciodată să ajungem la limită. Doar aşteaptă-L în credinţă pe Iahve şi îţi vei redobândi speranţa.

  Slujind continuu

  PROVOCARE: Gândește-te cum i-ai putea implica în slujire pe copiii tăi sau pe copiii din biserica ta! Fă un plan ca, în locul în care ești, micuțul Samuel să poată sluji împreună cu tine!

  Sátán mesteri csalásai

  „A titkok az Úréi, a mi Istenünkéi; a kinyilatkoztatott dolgok pedig a mieink és a...