Restauratorul

  La început era Cuvântul, și Cuvântul era cu Dumnezeu, și Cuvântul era Dumnezeu. El era la început cu Dumnezeu. Toate lucrurile au fost făcute prin El; și nimic din ce a fost făcut, n-a fost făcut fără El. În El era viața, și viața era lumina oamenilor. Ioan 1:1-4

  Se spune că într-un sat izolat din Alpii Elvețieni poate fi văzută frumoasa catedradală Mountain Valley.  Printre atracțiile ei era și orga cu tuburi. Mulți veneau de departe doar pentru a o auzi.  Într-o zi însă s-a întâmplat ceva și orga a început să cânte fals.  

  Au fost chemați muzicieni și specialiști pentru a o repara, dar nici unul din ei nu a reușit să găsească problema. Orga era un instrument unic, creat special pentru acea biserică.  Printre cei care au venit să asculte muzica orgii era și un bătrân care atunci când a aflat că orga nu mai funcționează corect, s-a oferit să o repare.

  Două zile a muncit, însă nu s-a auzit nici un sunet. Însă a treia zi, la prânz, orga a început să cânte.  De mult nu mai auziseră sătenii orga cântând, ceea ce i-a făcut pe toți cu mic, cu mare să meargă spre catedrală.

  Înăuntru, bătrânul cânta la orgă.  După ce și-a încheiat repertoriul, bătrânul a fost întrebat: “Cum ai reparat-o? Cum de ai reușit ceea ce nu au putut face nici specialiștii?”

  “Eu sunt cel care am construit orga acum 50 de ani”, a spus bătrânul.  “Eu am creat-o, iar acum tot eu am restaurat-o.”

   Asta a făcut și Isus pentru noi.  El ne-a creat, și pentru că ne cunoaște atât de bine, tot El a venit pentru a ne așeza înapoi la locul desemnat de El în creație.

  Benjamin Stan

  Restauratorul - 2019. La început era Cuvântul, și Cuvântul era cu Dumnezeu, și Cuvântul era Dumnezeu. El era la început cu Dumnezeu. Toate lucrurile au fost făcute prin El; și nimic din ce a fost făcut, n-a fost făcut fără El. În El era viața, și viața era lumina oamenilor. Ioan 1:1-4
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Mare este Dumnezeu

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Nu te teme, Eu sunt cu tine!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Soluția salvatoare

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Mai încearcă odată!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...