Restauratorul

  La început era Cuvântul, și Cuvântul era cu Dumnezeu, și Cuvântul era Dumnezeu. El era la început cu Dumnezeu. Toate lucrurile au fost făcute prin El; și nimic din ce a fost făcut, n-a fost făcut fără El. În El era viața, și viața era lumina oamenilor. Ioan 1:1-4

  Se spune că într-un sat izolat din Alpii Elvețieni poate fi văzută frumoasa catedradală Mountain Valley.  Printre atracțiile ei era și orga cu tuburi. Mulți veneau de departe doar pentru a o auzi.  Într-o zi însă s-a întâmplat ceva și orga a început să cânte fals.  

  Au fost chemați muzicieni și specialiști pentru a o repara, dar nici unul din ei nu a reușit să găsească problema. Orga era un instrument unic, creat special pentru acea biserică.  Printre cei care au venit să asculte muzica orgii era și un bătrân care atunci când a aflat că orga nu mai funcționează corect, s-a oferit să o repare.

  Două zile a muncit, însă nu s-a auzit nici un sunet. Însă a treia zi, la prânz, orga a început să cânte.  De mult nu mai auziseră sătenii orga cântând, ceea ce i-a făcut pe toți cu mic, cu mare să meargă spre catedrală.

  Înăuntru, bătrânul cânta la orgă.  După ce și-a încheiat repertoriul, bătrânul a fost întrebat: “Cum ai reparat-o? Cum de ai reușit ceea ce nu au putut face nici specialiștii?”

  “Eu sunt cel care am construit orga acum 50 de ani”, a spus bătrânul.  “Eu am creat-o, iar acum tot eu am restaurat-o.”

   Asta a făcut și Isus pentru noi.  El ne-a creat, și pentru că ne cunoaște atât de bine, tot El a venit pentru a ne așeza înapoi la locul desemnat de El în creație.

  Benjamin Stan

  Restauratorul - 2019. La început era Cuvântul, și Cuvântul era cu Dumnezeu, și Cuvântul era Dumnezeu. El era la început cu Dumnezeu. Toate lucrurile au fost făcute prin El; și nimic din ce a fost făcut, n-a fost făcut fără El. În El era viața, și viața era lumina oamenilor. Ioan 1:1-4
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Când lupți alături de Dumnezeul nevăzut

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...