Te iubesc … de tot

  Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentruca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică. Ioan 3:16

  Cel mai jenant moment din viața unui adolescent este atunci când părinții lui au grijă să declare public sau să arate cât de mult își iubesc copilul. Momentul este cu atât mai imposibil cu cât de obicei se fac trimiteri la momente de sacrificiu, de nopți nedormite, de renunțari, de modificare de planuri toate făcute datorită dragostei imense pentru tine. Este normal să te simți stânjenit și chiar confuz pentru că în sinea ta ceva îți spune că vrei să plătești toate aceste beneficii. Poate vei crede că pentru acest motiv au creat părinții acel moment dar, nu. Nici un părinte nu așteaptă să fie recompensat pentru creșterea copiilor lui. Oricare dintre ei ar face la fel chiar dacă istoria s-ar repeta de o mie de ori. De fiecare dată ar face orice sacrificiu pentru binele copiilor lor. 

  Pentru salvarea noastră Dumnezeu a plătit prețul suprem: Fiul Său. În nici un caz nu așteaptă vreo răsplată. Singura Lui durere ar fi ca această jertfă să rămână fără urmări. 

  Trăiește azi ca un om Salvat. NU mai ești fără speranța, lasă-L pe Dumnezeu să se bucure de jertfa Fiului Său. Această bucurie este amplificată de viața ta trăită cu rost, ca pentru El.

  Lorel Atomei, redactor șef Explo Times

  Te iubesc ... de tot - 2019. Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentruca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică. Ioan 3:16
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Răsplata, la urmă

  ,,Eu, Domnul, cercetez inima, și cerc rărunchii, ca să răsplătesc fiecăruia după purtare lui, după...

  De ce îți este frică?

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Nu te teme

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  În vârf

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Publicate astăzi

  Primele cinci minute contează

  Un creștin este o emblemă pentru familia lui Hristos. Prin urmare, nu se cuvine să transmitem un aer primitiv și să-i îndemnăm pe ceilalți la dispreț și prejudecată. Îi datorăm Mântuitorului nostru o reprezentare onorabilă, iar nouă, o imagine atrăgătoare, ca o chemare fără cuvinte spre un mod de viață frumos și curat.

  Credință și ascultare

  Ascultarea credincioasă a poruncii lui Dumnezeu a avut ca rezultat binecuvântarea promisă.

  Sclav

  Ca și Iosif, s-ar putea să nu înțelegi de ce se întâmplă anumite lucruri în viața ta. Dar ai face foarte bine dacă ai adopta aceeași atitudine de supunere față de Dumnezeu, iar El îți va aduce o victorie adevărată.

  Eroii din cotidian

  Doamne din cer, pune în sufletul nostru dorința sinceră de a insufla respect pentru părinți în copiii bisericii noastre! PROVOCARE: Ia-ți timp pentru a le povesti în Sabat copiilor bisericii impactul pe care părinții lor l-au avut asupra comunității sau localității voastre!

  Látvány, hanghatások és bűnözés

  „Nem vetem a szemem hiábavaló dologra; a pártoskodók cselekedetét gyűlölöm: nincs köze hozzám. A csalárd...