Te iubesc … de tot

Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentruca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică. Ioan 3:16

Cel mai jenant moment din viața unui adolescent este atunci când părinții lui au grijă să declare public sau să arate cât de mult își iubesc copilul. Momentul este cu atât mai imposibil cu cât de obicei se fac trimiteri la momente de sacrificiu, de nopți nedormite, de renunțari, de modificare de planuri toate făcute datorită dragostei imense pentru tine. Este normal să te simți stânjenit și chiar confuz pentru că în sinea ta ceva îți spune că vrei să plătești toate aceste beneficii. Poate vei crede că pentru acest motiv au creat părinții acel moment dar, nu. Nici un părinte nu așteaptă să fie recompensat pentru creșterea copiilor lui. Oricare dintre ei ar face la fel chiar dacă istoria s-ar repeta de o mie de ori. De fiecare dată ar face orice sacrificiu pentru binele copiilor lor. 

Pentru salvarea noastră Dumnezeu a plătit prețul suprem: Fiul Său. În nici un caz nu așteaptă vreo răsplată. Singura Lui durere ar fi ca această jertfă să rămână fără urmări. 

Trăiește azi ca un om Salvat. NU mai ești fără speranța, lasă-L pe Dumnezeu să se bucure de jertfa Fiului Său. Această bucurie este amplificată de viața ta trăită cu rost, ca pentru El.

Lorel Atomei, redactor șef Explo Times

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video