Te iubesc … de tot

  Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentruca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică. Ioan 3:16

  Cel mai jenant moment din viața unui adolescent este atunci când părinții lui au grijă să declare public sau să arate cât de mult își iubesc copilul. Momentul este cu atât mai imposibil cu cât de obicei se fac trimiteri la momente de sacrificiu, de nopți nedormite, de renunțari, de modificare de planuri toate făcute datorită dragostei imense pentru tine. Este normal să te simți stânjenit și chiar confuz pentru că în sinea ta ceva îți spune că vrei să plătești toate aceste beneficii. Poate vei crede că pentru acest motiv au creat părinții acel moment dar, nu. Nici un părinte nu așteaptă să fie recompensat pentru creșterea copiilor lui. Oricare dintre ei ar face la fel chiar dacă istoria s-ar repeta de o mie de ori. De fiecare dată ar face orice sacrificiu pentru binele copiilor lor. 

  Pentru salvarea noastră Dumnezeu a plătit prețul suprem: Fiul Său. În nici un caz nu așteaptă vreo răsplată. Singura Lui durere ar fi ca această jertfă să rămână fără urmări. 

  Trăiește azi ca un om Salvat. NU mai ești fără speranța, lasă-L pe Dumnezeu să se bucure de jertfa Fiului Său. Această bucurie este amplificată de viața ta trăită cu rost, ca pentru El.

  Lorel Atomei, redactor șef Explo Times

  Te iubesc ... de tot - 2019. Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentruca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică. Ioan 3:16
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  O binecuvântare veșnică

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Promisiuni uimitoare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Empatia

  Găseşte astăzi pe cineva cu care să empatizezi. Încearcă să-i oferi uşurare în durerea sa. Rămâi deschis la această posibilitate ca cei din jur să-şi poată împlini nevoile prin empatia ta. Pe lângă binele pe care îl faci altora, tu însuţi vei primi o recoltă de beneficii în ce priveşte bunăstarea fizică, psihică şi morală.

  Să fim o echipă!

  Părinte ceresc, vreau ca familia mea să lucreze ca o adevărată echipă! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să descoperi potențialul copilului tău și rolul care i se potrivește cel mai bine în familia voastră!

  Bűnbetegek orvossága

  „Miért ostorozzalak tovább, holott a bűnt növelitek? Minden fej beteg, és minden szív erőtelen. Tetőtől...