Un loc cald

  Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentruca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică. Ioan 3:16

  „Domnule, ştiţi un loc unde aş putea să petrec noaptea?”, îl întrebă pe cel ce dirija circulația, un băiețel zgribuilit de frig.  Plin de bunătate, acesta îi răspunse: „Mergi pe drumul acesta până la lac. Ia-o la dreapta şi acolo vei vedea o casă de culoare albă. Bate la uşă şi, când ţi se va deschide, spune doar: «Ioan 3:16.»”

  Repetând în mintea lui de mai multe ori: „Ioan 3:16, Ioan 3:16…” băiatul a ajuns în fața ușii. A fost întâmpinat de o doamnă. La întrebarea “cine ești?” a răspuns doar: „Ioan 3:16.” Cu bucurie a fost invitat în casă şi condus în fața şemineului, pentru a se încălzi. “Nu înțeleg acest Ioan 3:16”, se gândea băiatul, “dar ştiu că el poate să îi dea o casă celui fără adăpost”. Apoi doamna aceea i-a oferit un pahar de lapte cald şi l-a invitat să poftească la masă. “Nu înțeleg acest Ioan 3:16, dar ştiu că poate să sature un băiat muritor de foame.”

  După ce a mâncat foarte bine, a fost invitat de acea doamnă să facă o baie caldă, într-o cadă plină cu spumă. “Nu înțeleg acest Ioan 3:16”, se gândea băiatul, “dar ştiu că el m-a ajutat să fac o baie caldă”. După ce a ieşit din baie, copilul a fost condus într-o cameră confortabilă pentru a dormi. “Nu înțeleg acest Ioan 3:16”, gândi băiatul, “dar ştiu că ajută un băiat obosit să se odihnească”.

  În dimineaţa următoare, doamna îl întrebă: „Ştii ce înseamnă Ioan 3:16?” „Nu, răspunse el, dar ştiu că poate face un băiat ca mine să se simtă iubit şi protejat.”

  Benjamin Stan

  Un loc cald - 2019. Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentruca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică. Ioan 3:16
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Când lupți alături de Dumnezeul nevăzut

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Privește mai sus

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Un om obișnuit cu biruința

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Două repere

  Mântuitorul Își găsea odihna la picioarele Tatălui Său dis-de-dimineață, când Se retrăgea din mijlocul ucenicilor și Se ruga. Acesta este modelul cel mai de succes în gestionarea stresului și a tensiunii zilnice. Ia-ți timp doar pentru tine și relația ta cu Dumnezeu!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  A mennyei kapukon át

  „Hit által vitetett fel Énók, hogy ne lásson halált, és nem találták meg, mert az...