Articolul precedentAbigail – frumusețe și valoare
  Articolul următorAchiș – un naiv

  Și pentru mine

  Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentruca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică. Ioan 3:16

  El a ales să se jertfească pentru mine și pentru tine, astfel încât să fim salvați. I-ai mulțumit vreodată pentru lucrul acesta? Fă-o acum!

  Mai mare decât orice dragoste, este dragostea lui Dumnezeu pentru noi toți, o dragoste care întrece orice imaginație. Până nu înțelegem, acea dragoste cu care ne iubește și ne-a iubit Isus, o să citim aceste verset ca pe orice alt verset. Unul frumos, un verset pe care și copiii îl învață, însă doar atât.

  Te-ai gândit vreodată la viața ta? Dar la viața altora? Te-ai întrebat vreodată dacă ai găsi o persoană care să te iubească atât de mult încât să moară pentru tine? Probabil că primul lucru care îți vine în minte sunt părinții pentru că ei ar face orice pentru copiii lor. Da, este adevărat. Însă, mai presus de părinți, de frați, poate chiar și prieteni care ar fi dispuși să moară pentru tine, este Dumnezeu.

  Te-ai gândit dacă și tu la rândul tău ai fi dispus să mori pentru el? Sau mai bine zis, dragul meu prieten care citești în această dimineată aceste cuvinte, ai făcut tu ceva pentru acest Dumnezeu atât de minunat ? 

  Ia-ți timp si mulțumește-i pentru ce a facut pentru tine!

  Oana Man, Intructor exploratori, Tr.Sud

  Și pentru mine - 2019. Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentruca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică. Ioan 3:16
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Promisiuni uimitoare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Când lupți alături de Dumnezeul nevăzut

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...