Articolul precedentAbigail – frumusețe și valoare
  Articolul următorAchiș – un naiv

  Și pentru mine

  Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentruca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică. Ioan 3:16

  El a ales să se jertfească pentru mine și pentru tine, astfel încât să fim salvați. I-ai mulțumit vreodată pentru lucrul acesta? Fă-o acum!

  Mai mare decât orice dragoste, este dragostea lui Dumnezeu pentru noi toți, o dragoste care întrece orice imaginație. Până nu înțelegem, acea dragoste cu care ne iubește și ne-a iubit Isus, o să citim aceste verset ca pe orice alt verset. Unul frumos, un verset pe care și copiii îl învață, însă doar atât.

  Te-ai gândit vreodată la viața ta? Dar la viața altora? Te-ai întrebat vreodată dacă ai găsi o persoană care să te iubească atât de mult încât să moară pentru tine? Probabil că primul lucru care îți vine în minte sunt părinții pentru că ei ar face orice pentru copiii lor. Da, este adevărat. Însă, mai presus de părinți, de frați, poate chiar și prieteni care ar fi dispuși să moară pentru tine, este Dumnezeu.

  Te-ai gândit dacă și tu la rândul tău ai fi dispus să mori pentru el? Sau mai bine zis, dragul meu prieten care citești în această dimineată aceste cuvinte, ai făcut tu ceva pentru acest Dumnezeu atât de minunat ? 

  Ia-ți timp si mulțumește-i pentru ce a facut pentru tine!

  Oana Man, Intructor exploratori, Tr.Sud

  Și pentru mine - 2019. Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentruca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică. Ioan 3:16
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  La plecare și la venire

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  Protecție Divină

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  Domnul este Păstorul meu

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  Neîncetat

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  Publicate astăzi

  Porunca a cincea

  Nici măcar părinții nu sunt veșnici, vor pleca la odihna lor mai devreme sau mai târziu. Dacă ar fi mult să considerăm că le datorăm viața, le datorăm măcar grija și preocuparea pe care ni le-au oferit, atât cât s-au priceput ei, în pruncia noastră. Acum, cât încă este posibil, avem șansa să le ascultăm sfaturile sau rugămințile; acum putem să le aducem simple mulțumiri și să-i convingem că suntem bine, că ne gândim la ei și că sunt valoroși în ochii noștri. Cel mai important lucru pentru un părinte este acela de a-și ști copilul fericit.

  Dă-te la o parte!

  Am învățat că la vârsta ei eu îi pot fi doar prietenă, în niciun caz și conștiință. Dar cel mai mult am învățat să mă rog cu insistență și să mă dau la o parte din drum pentru ca Domnul să lucreze.

  În luptă, dar nu disperaţi

  Gândeşte-te la cunoscuta zicală: „Când Dumnezeu închide uşa, tot El deschide o fereastră”, care exprimă într-un mod informal gândul principal de astăzi. Dumnezeu mi ne lasă niciodată să ajungem la limită. Doar aşteaptă-L în credinţă pe Iahve şi îţi vei redobândi speranţa.

  Slujind continuu

  PROVOCARE: Gândește-te cum i-ai putea implica în slujire pe copiii tăi sau pe copiii din biserica ta! Fă un plan ca, în locul în care ești, micuțul Samuel să poată sluji împreună cu tine!

  Sátán mesteri csalásai

  „A titkok az Úréi, a mi Istenünkéi; a kinyilatkoztatott dolgok pedig a mieink és a...