Cineva care să mă ierte

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și să ne curățească de orice nelegiuire. 1 Ioan 1:9

  Miriam este o fetiță simpatică de șase ani. Este o mare bucurie pentru ea când merge la bunici, după cum, tot la fel de mare este și bucuria bunicilor. Marea ei pasiune este filatelia, iar bunicii au o mulțime de timbre. Atunci când ajunge în casa lor, primul lucru pe care îl face este să meargă la sertarul cu timbre.

  Într-o zi, când s-au întâlnit din nou, bunicii i-au spus: „Miriam, ai voie să iei doar patru timbre!” Bunicii au plecat în camera lor și peste câtva timp, când au revenit în camera de zi au văzut tot covorul tapetat cu zeci și zeci de timbre. Bunica, foarte supărată, a întrebat-o: „Miriam, ce ți-am spus eu?”. La remarca plină de supărare a bunicii, Miriam a răspuns pe măsură: „Bunică, am nevoie de cineva care să mă ierte!”

  Da, trăim într-o lume plină de greșeli, de jigniri și de fapte rele. Avem instituții specializate care să rezolve aceste probleme, precum poliția, judecătoria, închisoarea, dar nu ne îngrijim și nu am luat în calcul și pe cineva care să ne ierte. Un astfel de oficiu a deschis Domnul Hristos prin slujba Sa de Mare Preot. El este specializat ca să ne ierte. Vrei să apelezi la El?

  Benjamin Stan

  Cineva care să mă ierte - 2019. Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și să ne curățească de orice nelegiuire. 1 Ioan 1:9
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Mai bun ca GPS-ul

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  La plecare și la venire

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  Protecție Divină

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  Domnul este Păstorul meu

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  Publicate astăzi

  A cincea roată

  Nimeni nu ne poate face să ne simțim altfel decât noi acceptăm să o facem. Pentru a ne cunoaște cu adevărat valoarea, ar trebui să nu mai privim în oglinda ochilor celorlalți și nici în oglinda proprie, ci în felul în care ne vede Dumnezeu. Cum crezi că te vede El din moment ce a fost gata să moară pe cruce pentru tine? Cât crezi că valorezi pentru El dacă El spune că „te-a săpat pe palmele Lui”? Nicăieri nu valorezi mai mult decât în ochii Mântuitorului tău; nu-ți desprinde privirea de la El!

  Iertarea

  Trebuie să le cerem iertare celorlalți și Tatălui nostru ceresc. El ne iubește atât de mult, că este bucuros să ne ierte. Lăudați numele Lui!

  Greutăţile financiare

  A trebuit să trecem prin multe încercări, dar acestea ne-au dat mari lecții pentru caracter. Am învățat să apreciem puținul pe care îl aveam, să fim foarte flexibili cu hobby-urile, să ne descurcăm cu puțin și să economisim mult, să exersăm permanent autocontrolul și să mulțumim lui Dumnezeu pentru toate lucrurile.

  Investește în copiii și nepoții tăi!

  Ne predăm astăzi în mâna Ta, Doamne, și Te rugăm ca mărgăritarele Tale de înțelepciune să devină realitate în viețile noastre, ale tuturor, așa încât nepoții să fie „cununa” bunicilor, iar părinții – „slava” copiilor lor. PROVOCARE: Gândește-te la modalități practice de a întinde punți între generații!

  Idők és alkalmak

  „Mondta pedig nékik: Nem a ti dolgotok tudni az időket vagy alkalmakat, melyeket az Atya...