Scăunelul cu spătar

Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și să ne curățească de orice nelegiuire. 1 Ioan 1:9

„Eram la începutul clasei a-V-a când necazul s-a abătut asupra mea. Pentru că nu îmi făcusem tema la matematică, noul profesor mă și încălțase cu un scăunel cu spătar. Eram atât de speriat de situația aceasta încât nu am suflat o vorbă acasă. Numai că peste o săptămână mama a participat la ședința cu părinții și a aflat situația mea. Când s-a întors acasă nu mi-a zis nimic dar eu am știut că aflase de nota mea la matematică așa că mi-am luat inima în dinți și i-am dezvăluit durerea mea. Surprinzător mama nu m-a luat la ceartă ci chiar mi-a spus că este alături de mine ca să trec cu bine de situația aceasta. Din ziua aceea am iubit-o mai mult pe mama și mi-am propus să nu-i mai ascund nimic pentru că ea m-a iertat în momentul în care eu am fost sincer cu ea. Și Isus așteaptă același lucru de la tine, chiar dacă uneori mai greșești față de El. 

Chiar acum ai ocazia să îi spui lui Isus greșeala ta. El este gata să te ierte, așa că nu mai aștepta . . .”

Daniel Daniluc, pastor de tineret Conferința Moldova

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video