Scăunelul cu spătar

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și să ne curățească de orice nelegiuire. 1 Ioan 1:9

  „Eram la începutul clasei a-V-a când necazul s-a abătut asupra mea. Pentru că nu îmi făcusem tema la matematică, noul profesor mă și încălțase cu un scăunel cu spătar. Eram atât de speriat de situația aceasta încât nu am suflat o vorbă acasă. Numai că peste o săptămână mama a participat la ședința cu părinții și a aflat situația mea. Când s-a întors acasă nu mi-a zis nimic dar eu am știut că aflase de nota mea la matematică așa că mi-am luat inima în dinți și i-am dezvăluit durerea mea. Surprinzător mama nu m-a luat la ceartă ci chiar mi-a spus că este alături de mine ca să trec cu bine de situația aceasta. Din ziua aceea am iubit-o mai mult pe mama și mi-am propus să nu-i mai ascund nimic pentru că ea m-a iertat în momentul în care eu am fost sincer cu ea. Și Isus așteaptă același lucru de la tine, chiar dacă uneori mai greșești față de El. 

  Chiar acum ai ocazia să îi spui lui Isus greșeala ta. El este gata să te ierte, așa că nu mai aștepta . . .”

  Daniel Daniluc, pastor de tineret Conferința Moldova

  Scăunelul cu spătar - 2019. Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și să ne curățească de orice nelegiuire. 1 Ioan 1:9
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Când lupți alături de Dumnezeul nevăzut

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...