Articolul precedentDavid – motive mai largi
  Articolul următorUza – gest necuvenit

  Fără poveri

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și să ne curățească de orice nelegiuire. 1 Ioan 1:9

  Copil fiind îmi plăcea să merg cu bicicleta, dar neavând una a mea, o mai luam pe cea a fratelui meu, o bicicletă mare, de adult, cu cadru… pe ascuns, bineînțeles. S-a întâmplat într-una din zile să intru într-o tufă de mărăcini, iar urmarea, vă imaginați… julituri și o roată avariată. Nu rănile mele mă stresau ci faptul că bicicleta nu mai funcționa iar eu nu aveam de gând să îi spun fratelui meu ce se întâmplase, mai ales că îi auzeam „supărarea” din casă. Mă tot pregăteam să îmi recunosc vina dar îmi era groază.

  În cele din urmă, cu capul plecat, m-am dus la el și am recunoscut. L-am ajutat s-o repare, eu eram fericită și eliberată de vină, iar mai târziu mi-a spus: „Știam că tu ai fost, ți-am văzut juliturile, dar faptul că ai recunoscut și m-ai și ajutat, m-au făcut să îmi treacă supărarea.”

   Am mai primit bicicleta apoi, cu însoțitor, dar în ziua aceea am simțit ce înseamnă să ai nevoie de iertare și să o și primești!

  Poate că și azi ai această nevoie, să te eliberezi de povară. Vino la Tata! El este credincios și drept ca să îți ierte păcatele!

  Alina Mogheri, Instructor exploratori, Trans. Sud

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Mai mult decât o paradă

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și...

  Dacă ne mărturisim păcatele…

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și...

  Dragostea înainte de toate!

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și...

  Alege

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și...

  Publicate astăzi

  Al doisprezecelea copil al lui Iacov

  Numele nostru este săpat adânc în palmele Mântuitorului, nu este un simplu tatuaj, ci El a plătit cu viața această răscumpărare. Poartă-te în așa fel încât să fie mândru când ți se rostește numele undeva.

  Restaurare

  Slujim unui Dumnezeu puternic și minunat, care vrea să restaureze relațiile dintre cei care fac parte din poporul Lui. Cheia constă în mărturisirea personală. Dumnezeu ne-a înnoit, pe mine și pe soțul meu, și a făcut să ne putem căsători din nou.

  Experienţe pe vârful muntelui

  Trebuie să ne luăm rămas-bun de la momentele glorioase iar şi iar, pentru că trebuie să lucrăm jos, în vale. Însă acest rămas-bun nu va mai exista când Isus va reveni. El îi va primi pe răscumpăraţi în aer, tară să atingă pământul, pentru a începe gloriosul urcuş către reşedinţa cerească, unde vom locui în veşnicie cu Isus

  Mai arzi?

  Doamne, lasă-mă să ard pentru Tine! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți un psalm sau măcar câteva versete!

  A szent város feletti jelenet

  „Mert nékünk mindnyájunknak meg kell jelennünk a Krisztus ítélőszéke előtt, hogy ki-ki megjutalmaztassék a szerint,...