Articolul precedentDavid – motive mai largi
  Articolul următorUza – gest necuvenit

  Fără poveri

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și să ne curățească de orice nelegiuire. 1 Ioan 1:9

  Copil fiind îmi plăcea să merg cu bicicleta, dar neavând una a mea, o mai luam pe cea a fratelui meu, o bicicletă mare, de adult, cu cadru… pe ascuns, bineînțeles. S-a întâmplat într-una din zile să intru într-o tufă de mărăcini, iar urmarea, vă imaginați… julituri și o roată avariată. Nu rănile mele mă stresau ci faptul că bicicleta nu mai funcționa iar eu nu aveam de gând să îi spun fratelui meu ce se întâmplase, mai ales că îi auzeam „supărarea” din casă. Mă tot pregăteam să îmi recunosc vina dar îmi era groază.

  În cele din urmă, cu capul plecat, m-am dus la el și am recunoscut. L-am ajutat s-o repare, eu eram fericită și eliberată de vină, iar mai târziu mi-a spus: „Știam că tu ai fost, ți-am văzut juliturile, dar faptul că ai recunoscut și m-ai și ajutat, m-au făcut să îmi treacă supărarea.”

   Am mai primit bicicleta apoi, cu însoțitor, dar în ziua aceea am simțit ce înseamnă să ai nevoie de iertare și să o și primești!

  Poate că și azi ai această nevoie, să te eliberezi de povară. Vino la Tata! El este credincios și drept ca să îți ierte păcatele!

  Alina Mogheri, Instructor exploratori, Trans. Sud

  Fără poveri - 2019. Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și să ne curățească de orice nelegiuire. 1 Ioan 1:9
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Nu te teme, Eu sunt cu tine!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Soluția salvatoare

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Mai încearcă odată!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Mai bun ca GPS-ul

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  Publicate astăzi

  Piramida lui Maslow

  Când te străduiești să-i înveți pe alții, vei deveni tu însuți mai bun. Efortul de a fi sprijinul cuiva în nevoie ne face pe noi să ne simțim și să fim mai puternici. Vor crește cu adevărat doar cei care îi încurajează pe alții să crească și să se dezvolte.

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Fii curajos!

  Astăzi, Dumnezeu este la fel de puternic ca atunci. El îți știe situația, fricile, îndoielile, punctele tari și punctele slabe. El este pregătit să-ți inspire curaj și acțiune până când teama ta se va risipi.

  Iedul să nu-l fierbi în laptele mamei lui

  Roagă-te pentru copiii sau adolescenții tăi ori pentru cei din biserica ta! PROVOCARE: Fă ceva ca ei să fie ghidați de un adult competent pentru a folosi în mod corect gadgeturile!

  A fiatalokra leselkedő veszélyek

  „Örvendezz a te ifjúságodban, és vidámítson meg téged a szíved ifjúságod idejében, járj a te...