Fără poveri

Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și să ne curățească de orice nelegiuire. 1 Ioan 1:9

Copil fiind îmi plăcea să merg cu bicicleta, dar neavând una a mea, o mai luam pe cea a fratelui meu, o bicicletă mare, de adult, cu cadru… pe ascuns, bineînțeles. S-a întâmplat într-una din zile să intru într-o tufă de mărăcini, iar urmarea, vă imaginați… julituri și o roată avariată. Nu rănile mele mă stresau ci faptul că bicicleta nu mai funcționa iar eu nu aveam de gând să îi spun fratelui meu ce se întâmplase, mai ales că îi auzeam „supărarea” din casă. Mă tot pregăteam să îmi recunosc vina dar îmi era groază.

În cele din urmă, cu capul plecat, m-am dus la el și am recunoscut. L-am ajutat s-o repare, eu eram fericită și eliberată de vină, iar mai târziu mi-a spus: „Știam că tu ai fost, ți-am văzut juliturile, dar faptul că ai recunoscut și m-ai și ajutat, m-au făcut să îmi treacă supărarea.”

 Am mai primit bicicleta apoi, cu însoțitor, dar în ziua aceea am simțit ce înseamnă să ai nevoie de iertare și să o și primești!

Poate că și azi ai această nevoie, să te eliberezi de povară. Vino la Tata! El este credincios și drept ca să îți ierte păcatele!

Alina Mogheri, Instructor exploratori, Trans. Sud

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor