Articolul precedentDavid – motive mai largi
  Articolul următorUza – gest necuvenit

  Fără poveri

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și să ne curățească de orice nelegiuire. 1 Ioan 1:9

  Copil fiind îmi plăcea să merg cu bicicleta, dar neavând una a mea, o mai luam pe cea a fratelui meu, o bicicletă mare, de adult, cu cadru… pe ascuns, bineînțeles. S-a întâmplat într-una din zile să intru într-o tufă de mărăcini, iar urmarea, vă imaginați… julituri și o roată avariată. Nu rănile mele mă stresau ci faptul că bicicleta nu mai funcționa iar eu nu aveam de gând să îi spun fratelui meu ce se întâmplase, mai ales că îi auzeam „supărarea” din casă. Mă tot pregăteam să îmi recunosc vina dar îmi era groază.

  În cele din urmă, cu capul plecat, m-am dus la el și am recunoscut. L-am ajutat s-o repare, eu eram fericită și eliberată de vină, iar mai târziu mi-a spus: „Știam că tu ai fost, ți-am văzut juliturile, dar faptul că ai recunoscut și m-ai și ajutat, m-au făcut să îmi treacă supărarea.”

   Am mai primit bicicleta apoi, cu însoțitor, dar în ziua aceea am simțit ce înseamnă să ai nevoie de iertare și să o și primești!

  Poate că și azi ai această nevoie, să te eliberezi de povară. Vino la Tata! El este credincios și drept ca să îți ierte păcatele!

  Alina Mogheri, Instructor exploratori, Trans. Sud

  Fără poveri - 2019. Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și să ne curățească de orice nelegiuire. 1 Ioan 1:9
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Când lupți alături de Dumnezeul nevăzut

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Privește mai sus

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Un om obișnuit cu biruința

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Două repere

  Mântuitorul Își găsea odihna la picioarele Tatălui Său dis-de-dimineață, când Se retrăgea din mijlocul ucenicilor și Se ruga. Acesta este modelul cel mai de succes în gestionarea stresului și a tensiunii zilnice. Ia-ți timp doar pentru tine și relația ta cu Dumnezeu!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  A mennyei kapukon át

  „Hit által vitetett fel Énók, hogy ne lásson halált, és nem találták meg, mert az...