Nunta!

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și să ne curățească de orice nelegiuire. 1 Ioan 1:9

  Nuntă! Nuntă mare, cu mulți invitați, peisaj de vis, meniu ales cu grijă, muzică de calitate, haine și hăinuțe de zile mari. Băiețelul alerga de colo-colo, găsindu-și colegi de joacă pe cei de-o înălțime cu el. Părinții copilașilor, adunați în grupuri, se bucură de adierile de pe afară și, din timp în timp, privesc grijuliu spre cei mici.

  Sunt vreo trei săptămâni de când băiețelul a scăpat de scutec. Bucurie mare! De acum suntem mari!

  În iureșul jocului, într-un moment de neatenție, se întâmplă „necazul”. Copilașul fuge și se ascunde sub masa unor nuntași. Apare instalatorul, femeia cu curățenia…Într-un final, dau de el după miros. Pleacă instalatorul zâmbind în timp ce  nuntașii se reped la ferestre pentru puțin aer curat.

  Apare mama. Îl ia în brațe așa cum este, iese în grabă și deschide geanta ei mare unde are de toate: șervețele umede, hăinuțe curate și un mic parfum.

  Dacă băiețelul ar fi fugit direct la mama, ar fi rămas de la nunta aceea cu alte amintiri, mult mai frumoase.

  Ionel Indricău – masterghid

  Nunta! - 2019. Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și să ne curățească de orice nelegiuire. 1 Ioan 1:9
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Înțelepciunea care vine de Sus

  "Voi face după cuvântul tău. Îți voi da o inimă înțeleaptă și pricepută, așa cum...

  Tu alegi!

  "Voi face după cuvântul tău. Îți voi da o inimă înțeleaptă și pricepută, așa cum...

  Fii smart!

  "Voi face după cuvântul tău. Îți voi da o inimă înțeleaptă și pricepută, așa cum...

  Casa lui David

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Publicate astăzi

  Cei trei iezi

  Întreabă-te astăzi din ce categorie faci parte. Abuzezi de poziția ta? Ești un laș care doar se ascunde? Sau ai curajul să te exprimi, dar și să înțelegi când insistența este inutilă?

  SM (Sindromul Martei)

  Dumnezeu a spus că, înainte să Îl chemăm, El va răspunde. Domnul ar fi răspuns mai devreme rugăciunilor mele fierbinți, dacă m-aș fi oprit și aș fi stat mai întâi să petrec timp cu El. În schimb, am lăsat ca sindromul Martei să mă cuprindă.

  Cine este mai tare?

  Dacă ai tendinţa să te enervezi uşor, supune-te Domnului, pentru ca El să-ţi controleze firea. Fii deschis la posibilitatea de a primi ajutor profesionist, deoarece Dumnezeu lucrează adesea prin consilieri şi psihologi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să iubească

  Mijlocește în rugăciune ca tinerii să cunoască iubirea divină! PROVOCARE: Exprimă-ți dragostea față de cei dragi din viața ta!

  Isten teljesebb megismerése

  „Az pedig az örök élet, hogy megismerjenek téged, az egyedül igaz Istent, és akit elküldtél,...