Nunta!

Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și să ne curățească de orice nelegiuire. 1 Ioan 1:9

Nuntă! Nuntă mare, cu mulți invitați, peisaj de vis, meniu ales cu grijă, muzică de calitate, haine și hăinuțe de zile mari. Băiețelul alerga de colo-colo, găsindu-și colegi de joacă pe cei de-o înălțime cu el. Părinții copilașilor, adunați în grupuri, se bucură de adierile de pe afară și, din timp în timp, privesc grijuliu spre cei mici.

Sunt vreo trei săptămâni de când băiețelul a scăpat de scutec. Bucurie mare! De acum suntem mari!

De același autor

Socoteala iubirii

Atât…

În iureșul jocului, într-un moment de neatenție, se întâmplă „necazul”. Copilașul fuge și se ascunde sub masa unor nuntași. Apare instalatorul, femeia cu curățenia…Într-un final, dau de el după miros. Pleacă instalatorul zâmbind în timp ce  nuntașii se reped la ferestre pentru puțin aer curat.

Apare mama. Îl ia în brațe așa cum este, iese în grabă și deschide geanta ei mare unde are de toate: șervețele umede, hăinuțe curate și un mic parfum.

Dacă băiețelul ar fi fugit direct la mama, ar fi rămas de la nunta aceea cu alte amintiri, mult mai frumoase.

Ionel Indricău – masterghid

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Nunta! - 2019. Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și să ne curățească de orice nelegiuire. 1 Ioan 1:9 pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.