Drumeția

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și să ne curățească de orice nelegiuire. 1 Ioan 1:9

  Drumeția de o zi este unul dintre cele mai gustate momente într-o tabără pentru exploratori. Se întâmplă ca într-o astfel de drumeție, să vină o ploaie de vară și dacă ești deja obosit, pe drumul de întoarcere, într-un loc abrupt, să ai rețeta „perfectă” pentru a ajunge în tabără ud, extenuat, cu hainele ude și murdare.

   De multe ori, în viață se întâmplă ca în descrierea de mai sus. Dorești să mergi pe drumul vieții cât mai ferit de pericole, de „noroiul” lumii și vrei să rămâi cât mai curat. Nu de puține ori constați că este dificil să fii corect, cinstit, ascultător, drept, iubitor. Îți dai seama că te „murdărești” cu alegeri nepotrivite, cu gesturi, cuvinte, fapte care aduc întristare Tatălui ceresc. Știi că ar trebui să fie altfel drumul spre Cer și speri să primești haine curate când vei sosi în Tabără. 

   Soluția este una clară: „Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept ca să ne ierte păcatele și să ne curățească de orice nelegiuire.” (1 Ioan 1:9)

   Dacă ne mărturisim păcatele… 

  Regele prusac Frederic cel Mare vizita o închisoare din Berlin. Deţinuţii au căzut în genunchi înaintea lui, susţinându-şi nevinovăţia – toţi în afară de unul care nu spunea nimic. Frederick i-a spus să se apropie. „De ce te afli aici?” „Pentru jaf armat, maiestatea voastră.” „Şi eşti vinovat?” „Da, maiestatea voastră. Îmi merit pedeapsa.” Frederick l-a chemat pe temnicer şi a dispus: „Imediat să fie eliberat acest ticălos vinovat. Nu vreau să fie ţinut într-o închisoare unde va sfârşi prin a-i corupe pe toţi aceşti oameni cumsecade nevinovaţi.”

  Dumnezeu dorește să te elibereze din închisoarea oricărui păcat și a oricărei nelegiuiri. Mărturisește-I Lui totul și vei redeveni curat!

  Teofil Brașov, pastor tineret Conferinta Muntenia

  Drumeția - 2019. Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și să ne curățească de orice nelegiuire. 1 Ioan 1:9
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Nu te teme, Eu sunt cu tine!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Soluția salvatoare

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Mai încearcă odată!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Mai bun ca GPS-ul

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  Publicate astăzi

  Piramida lui Maslow

  Când te străduiești să-i înveți pe alții, vei deveni tu însuți mai bun. Efortul de a fi sprijinul cuiva în nevoie ne face pe noi să ne simțim și să fim mai puternici. Vor crește cu adevărat doar cei care îi încurajează pe alții să crească și să se dezvolte.

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Fii curajos!

  Astăzi, Dumnezeu este la fel de puternic ca atunci. El îți știe situația, fricile, îndoielile, punctele tari și punctele slabe. El este pregătit să-ți inspire curaj și acțiune până când teama ta se va risipi.

  Iedul să nu-l fierbi în laptele mamei lui

  Roagă-te pentru copiii sau adolescenții tăi ori pentru cei din biserica ta! PROVOCARE: Fă ceva ca ei să fie ghidați de un adult competent pentru a folosi în mod corect gadgeturile!

  A fiatalokra leselkedő veszélyek

  „Örvendezz a te ifjúságodban, és vidámítson meg téged a szíved ifjúságod idejében, járj a te...