Drumeția

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și să ne curățească de orice nelegiuire. 1 Ioan 1:9

  Drumeția de o zi este unul dintre cele mai gustate momente într-o tabără pentru exploratori. Se întâmplă ca într-o astfel de drumeție, să vină o ploaie de vară și dacă ești deja obosit, pe drumul de întoarcere, într-un loc abrupt, să ai rețeta „perfectă” pentru a ajunge în tabără ud, extenuat, cu hainele ude și murdare.

   De multe ori, în viață se întâmplă ca în descrierea de mai sus. Dorești să mergi pe drumul vieții cât mai ferit de pericole, de „noroiul” lumii și vrei să rămâi cât mai curat. Nu de puține ori constați că este dificil să fii corect, cinstit, ascultător, drept, iubitor. Îți dai seama că te „murdărești” cu alegeri nepotrivite, cu gesturi, cuvinte, fapte care aduc întristare Tatălui ceresc. Știi că ar trebui să fie altfel drumul spre Cer și speri să primești haine curate când vei sosi în Tabără. 

   Soluția este una clară: „Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept ca să ne ierte păcatele și să ne curățească de orice nelegiuire.” (1 Ioan 1:9)

   Dacă ne mărturisim păcatele… 

  Regele prusac Frederic cel Mare vizita o închisoare din Berlin. Deţinuţii au căzut în genunchi înaintea lui, susţinându-şi nevinovăţia – toţi în afară de unul care nu spunea nimic. Frederick i-a spus să se apropie. „De ce te afli aici?” „Pentru jaf armat, maiestatea voastră.” „Şi eşti vinovat?” „Da, maiestatea voastră. Îmi merit pedeapsa.” Frederick l-a chemat pe temnicer şi a dispus: „Imediat să fie eliberat acest ticălos vinovat. Nu vreau să fie ţinut într-o închisoare unde va sfârşi prin a-i corupe pe toţi aceşti oameni cumsecade nevinovaţi.”

  Dumnezeu dorește să te elibereze din închisoarea oricărui păcat și a oricărei nelegiuiri. Mărturisește-I Lui totul și vei redeveni curat!

  Teofil Brașov, pastor tineret Conferinta Muntenia

  Drumeția - 2019. Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și să ne curățească de orice nelegiuire. 1 Ioan 1:9
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Când lupți alături de Dumnezeul nevăzut

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Privește mai sus

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Un om obișnuit cu biruința

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Două repere

  Mântuitorul Își găsea odihna la picioarele Tatălui Său dis-de-dimineață, când Se retrăgea din mijlocul ucenicilor și Se ruga. Acesta este modelul cel mai de succes în gestionarea stresului și a tensiunii zilnice. Ia-ți timp doar pentru tine și relația ta cu Dumnezeu!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  A mennyei kapukon át

  „Hit által vitetett fel Énók, hogy ne lásson halált, és nem találták meg, mert az...