Greu de mărturisit

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și să ne curățească de orice nelegiuire. 1 Ioan 1:9

  De ce crezi că a scris Apostolul Ioan aceste cuvinte? Unul dintre motive este acela că și pe vremea lui, oamenilor le venea greu să accepte că au greșit, că au păcătuit. Îți sună familiar? De câte nu ni s-a întâmplat și nouă exact la fel? 

  Cu toate că nu găsim nicăieri, nici măcar în Sfânta Scriptură, că am fi perfecți, ne vine totuși destul de greu să admitem că suntem failibili. Apropo, doar Dumnezeu este infailibil. Restul, noi ceilalți, suntem supuși greșelii și păcatului. A recunoaște asta nu este numai o chestiune de bun simț, dar și o virtute. De ce spun asta? Tocmai pentru că a devenit o raritate să auzi următoarele cuvinte: Îmi pare rău, am greșit! Cei mai mulți vor găsi probabil scuze, țapi ispășitori sau chiar argumente că nu sunt atât de răi. Dar asta este treaba lor și nu a noastră. 

  Noi, aceia care ne recunoaștem vina, avem asigurarea din partea Aceluia care nu poate greși, că nu este păcat mărturisit pe care El să nu-l poată ierta. Isus ne așteaptă oricând cu brațele deschise. Tot ceea ce trebuie să facem este să fim deschiși cu El.

  Robert Lungu, pastor

  Greu de mărturisit - 2019. Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și să ne curățească de orice nelegiuire. 1 Ioan 1:9
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Promisiuni uimitoare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Când lupți alături de Dumnezeul nevăzut

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...