Micul prinț

  Fiindcă plata păcatului este moartea: dar darul fără plată al lui Dumnezeu este viața veșnică în Isus Hristos, Domnul nostru. Romani 6:23

  Cu apariția unui nou copil pe lume, părinții, pe lângă bucuria cauzată de noutatea și gingășia unei noi ființe, sunt responsabili pentru educarea lor. Deși sunt așa de drăgălași, copiii nu fac întotdeauna lucruri bune, așa că părinții sunt uneori obligați să aplice și unele pedepse pentru corectarea lor.  În disciplina primită de copii, fie că e vorba de a-i reține de la unele lucruri despre care știe că acestora le plac, fie în aplicarea unei „nuielușe” copiii realizează de timpuriu că greșelile comise au parte de consecințe. 

  Unii părinții caută să-i stimuleze pe copii prin a oferi unele cadouri ca recompense pentru un comportament bun. Care este oare cel mai mare dar pe care un părinte îl poate oferi copiilor? Dincolo de cadourile trecătoare, este un dar pe care un părinte nu-l poate oferi, și anume o viață fără moarte. Biblia afirmă că cel mai longeviv om care a trăit pe pământ a trăit aproape de un mileniu (Metusala, 969 de ani), și probabil că realizările sale au fost chiar mai mari decât sunt astăzi (în societatea contemporană invențiile se bazează pe experiența doar a ultimelor aprox. 200 de ani). 

  Există Cineva care îti poate oferi în dar să poți trăi cel puțin atâtea stele câte există în Univers. Este gratuit, dar se oferă cu o condiție, și anume acceptarea prin credință a Aceluia care a plătit cu viața Sa pentru greșelile tale din viața de acum.

  Silviu Dănăilă, instructor exploratori, pastor Conferința Muntenia

  Micul prinț - 2019. Fiindcă plata păcatului este moartea: dar darul fără plată al lui Dumnezeu este viața veșnică în Isus Hristos, Domnul nostru. Romani 6:23
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  O binecuvântare veșnică

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Promisiuni uimitoare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Empatia

  Găseşte astăzi pe cineva cu care să empatizezi. Încearcă să-i oferi uşurare în durerea sa. Rămâi deschis la această posibilitate ca cei din jur să-şi poată împlini nevoile prin empatia ta. Pe lângă binele pe care îl faci altora, tu însuţi vei primi o recoltă de beneficii în ce priveşte bunăstarea fizică, psihică şi morală.

  Să fim o echipă!

  Părinte ceresc, vreau ca familia mea să lucreze ca o adevărată echipă! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să descoperi potențialul copilului tău și rolul care i se potrivește cel mai bine în familia voastră!

  Bűnbetegek orvossága

  „Miért ostorozzalak tovább, holott a bűnt növelitek? Minden fej beteg, és minden szív erőtelen. Tetőtől...