A fost plătit

  Fiindcă plata păcatului este moartea: dar darul fără plată al lui Dumnezeu este viața veșnică în Isus Hristos, Domnul nostru. Romani 6:23

  Trăim într-o lume în care, orice are un anumit preț. Ai vrea să mănânci o înghețată cu ciocolată sau de vanilie cu sirop de ciocolată… la final vei auzii prețul. Sau să zicem că ești în Moll…acolo în orașul tău! Intri într-un magazin de haine; îți dorești o pereche de blugi și un hanorac…le găsești, le încerci și îți vin perfect. Ce rămâne de făcut? 

  Mergi cu ele la casă și acolo vei afla plata pentru achiziția ta!

  Când ne gândim la păcat, ne dă fiori pe șira spinării când aflăm că se plătește. Dar nici euro nici dolarii sau alte monede, nici toți banii din pușculița strânși de zeci de ani nu ar putea achita plata păcatului. În Biblie este scris: „Plata păcatului este moartea”. Sună dur, dar e adevărat! Se plătește cu viața ta. Să nu fi supărat, exista un Prieten special care îți oferă haina Lui albă, fără pete de păcat. E gratis, ia-o, te ajută să o îmbraci… Isus a plătit cu viața Lui pentru tine și își dorește ca tu să fii fiul Său, pentru că mai are ceva pentru tine: viața veșnică.

  Poți veni la Isus așa cum ești și el te va primii! Roagă-L să-ți arate pe unde își face loc păcatul în viața ta, iar El te va ajuta sa fii curat! Îți doresc o viața veșnică cu Isus Hristos!

  Ionuț Miholcan, Instructor Exploratori, Baia Mare

  A fost plătit - 2019. Fiindcă plata păcatului este moartea: dar darul fără plată al lui Dumnezeu este viața veșnică în Isus Hristos, Domnul nostru. Romani 6:23
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  La plecare și la venire

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  Protecție Divină

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  Domnul este Păstorul meu

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  Neîncetat

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  Publicate astăzi

  Porunca a cincea

  Nici măcar părinții nu sunt veșnici, vor pleca la odihna lor mai devreme sau mai târziu. Dacă ar fi mult să considerăm că le datorăm viața, le datorăm măcar grija și preocuparea pe care ni le-au oferit, atât cât s-au priceput ei, în pruncia noastră. Acum, cât încă este posibil, avem șansa să le ascultăm sfaturile sau rugămințile; acum putem să le aducem simple mulțumiri și să-i convingem că suntem bine, că ne gândim la ei și că sunt valoroși în ochii noștri. Cel mai important lucru pentru un părinte este acela de a-și ști copilul fericit.

  Dă-te la o parte!

  Am învățat că la vârsta ei eu îi pot fi doar prietenă, în niciun caz și conștiință. Dar cel mai mult am învățat să mă rog cu insistență și să mă dau la o parte din drum pentru ca Domnul să lucreze.

  În luptă, dar nu disperaţi

  Gândeşte-te la cunoscuta zicală: „Când Dumnezeu închide uşa, tot El deschide o fereastră”, care exprimă într-un mod informal gândul principal de astăzi. Dumnezeu mi ne lasă niciodată să ajungem la limită. Doar aşteaptă-L în credinţă pe Iahve şi îţi vei redobândi speranţa.

  Slujind continuu

  PROVOCARE: Gândește-te cum i-ai putea implica în slujire pe copiii tăi sau pe copiii din biserica ta! Fă un plan ca, în locul în care ești, micuțul Samuel să poată sluji împreună cu tine!

  Sátán mesteri csalásai

  „A titkok az Úréi, a mi Istenünkéi; a kinyilatkoztatott dolgok pedig a mieink és a...