A fost plătit

  Fiindcă plata păcatului este moartea: dar darul fără plată al lui Dumnezeu este viața veșnică în Isus Hristos, Domnul nostru. Romani 6:23

  Trăim într-o lume în care, orice are un anumit preț. Ai vrea să mănânci o înghețată cu ciocolată sau de vanilie cu sirop de ciocolată… la final vei auzii prețul. Sau să zicem că ești în Moll…acolo în orașul tău! Intri într-un magazin de haine; îți dorești o pereche de blugi și un hanorac…le găsești, le încerci și îți vin perfect. Ce rămâne de făcut? 

  Mergi cu ele la casă și acolo vei afla plata pentru achiziția ta!

  Când ne gândim la păcat, ne dă fiori pe șira spinării când aflăm că se plătește. Dar nici euro nici dolarii sau alte monede, nici toți banii din pușculița strânși de zeci de ani nu ar putea achita plata păcatului. În Biblie este scris: „Plata păcatului este moartea”. Sună dur, dar e adevărat! Se plătește cu viața ta. Să nu fi supărat, exista un Prieten special care îți oferă haina Lui albă, fără pete de păcat. E gratis, ia-o, te ajută să o îmbraci… Isus a plătit cu viața Lui pentru tine și își dorește ca tu să fii fiul Său, pentru că mai are ceva pentru tine: viața veșnică.

  Poți veni la Isus așa cum ești și el te va primii! Roagă-L să-ți arate pe unde își face loc păcatul în viața ta, iar El te va ajuta sa fii curat! Îți doresc o viața veșnică cu Isus Hristos!

  Ionuț Miholcan, Instructor Exploratori, Baia Mare

  A fost plătit - 2019. Fiindcă plata păcatului este moartea: dar darul fără plată al lui Dumnezeu este viața veșnică în Isus Hristos, Domnul nostru. Romani 6:23
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Când lupți alături de Dumnezeul nevăzut

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...