Vizita

Fiindcă plata păcatului este moartea: dar darul fără plată al lui Dumnezeu este viața veșnică în Isus Hristos, Domnul nostru. Romani 6:23

Cred că una din cele mai frumoase experiențe trăite de mine a fost aceea în care ne-am gândit să facem un gest frumos pentru copii dintr-un orfelinat.  Nu știam dacă ei au avut vreodată un ursuleț de pluș, iar eu cred că fiecare copil ar trebuii să aibe un ursuleț de pluș.  

Așa că pe lângă toate celelalte lucruri pe care am considerat că ar trebuii să le aibe fiecare care copil, am cumpărat și un ursuleț.

Nici nu îți poți imagina bucuria pe care am citit-o în ochii copiilor când desfăceau punga cadou și găseau înăuntru ursulețul.  Nu le venea să creadă că e a lor.  Toți i-au primit cu bucurie, și îmi place să cred că unii din copii, deși au trecut peste zece ani de atunci, încă se mai bucură de noul lor prieten. 

Textul de azi ne spune că și Dumnezeu a crezut că fiecare pământean ar trebuii să fie prieten cu Isus, Fiul Său, “darul fără plătă”.  Cunoscându-L și împrietenindu-te cu El, și tu poți avea viața veșnică.  Cred că Dumnezeu se va bucura când și tu te vei bucura de darul Său.

P.S. Dacă vrei să experimentezi ce înseamnă bucuria lui Dumnezeu, fă un cadou frumos cuiva astăzi, sau poate te vei uni cu mai mulți exploratori și veți face împreună cadouri frumoase unui orfelinat.

Benjamin Stan

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video