Vizita

  Fiindcă plata păcatului este moartea: dar darul fără plată al lui Dumnezeu este viața veșnică în Isus Hristos, Domnul nostru. Romani 6:23

  Cred că una din cele mai frumoase experiențe trăite de mine a fost aceea în care ne-am gândit să facem un gest frumos pentru copii dintr-un orfelinat.  Nu știam dacă ei au avut vreodată un ursuleț de pluș, iar eu cred că fiecare copil ar trebuii să aibe un ursuleț de pluș.  

  Așa că pe lângă toate celelalte lucruri pe care am considerat că ar trebuii să le aibe fiecare care copil, am cumpărat și un ursuleț.

  Nici nu îți poți imagina bucuria pe care am citit-o în ochii copiilor când desfăceau punga cadou și găseau înăuntru ursulețul.  Nu le venea să creadă că e a lor.  Toți i-au primit cu bucurie, și îmi place să cred că unii din copii, deși au trecut peste zece ani de atunci, încă se mai bucură de noul lor prieten. 

  Textul de azi ne spune că și Dumnezeu a crezut că fiecare pământean ar trebuii să fie prieten cu Isus, Fiul Său, “darul fără plătă”.  Cunoscându-L și împrietenindu-te cu El, și tu poți avea viața veșnică.  Cred că Dumnezeu se va bucura când și tu te vei bucura de darul Său.

  P.S. Dacă vrei să experimentezi ce înseamnă bucuria lui Dumnezeu, fă un cadou frumos cuiva astăzi, sau poate te vei uni cu mai mulți exploratori și veți face împreună cadouri frumoase unui orfelinat.

  Benjamin Stan

  Vizita - 2019. Fiindcă plata păcatului este moartea: dar darul fără plată al lui Dumnezeu este viața veșnică în Isus Hristos, Domnul nostru. Romani 6:23
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Când lupți alături de Dumnezeul nevăzut

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Privește mai sus

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Un om obișnuit cu biruința

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Două repere

  Mântuitorul Își găsea odihna la picioarele Tatălui Său dis-de-dimineață, când Se retrăgea din mijlocul ucenicilor și Se ruga. Acesta este modelul cel mai de succes în gestionarea stresului și a tensiunii zilnice. Ia-ți timp doar pentru tine și relația ta cu Dumnezeu!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  A mennyei kapukon át

  „Hit által vitetett fel Énók, hogy ne lásson halált, és nem találták meg, mert az...