Cu Isus prin fluviu

  Nu ți-am dat Eu oare porunca aceasta: “Întărește-te și îmbărbătează-te? Nu te înspăimânta și nu te îngrozi, căci Domnul, Dumnezeul tău, este cu tine în tot ce vei face.” Iosua 1:9

  In timpul celui de al doilea război mondial, japonezii înaintau din ce în ce mai mult spre Sud, erau de neoprit. Lângă Fluviul Galben, o femeie frântă de oboseala drumului lung se ruga fierbinte lui Dumnezeu să o ajute să treacă cei aproximativ o sută de copii fluviul. Era în impas. Au ajuns prea târziu. Nu mai erau mijloace cu care să îl poată trece. Nu avea ce altceva să facă așa că a adunat toți copiii și au început să cânte. Era sigură că cântatul îi va salva. Și așa a și fost. Între trestiile fluviului se ascundea ultimul soldat al armatei chineze care aștepta să poată trece pe partea cealaltă a malului. În timp ce se plimba pe malul fluviului, acesta a auzit vocile copiilor care cântau. S-a îndreptat încet spre locul din care se auzea muzica. Când a ajuns acolo, a rămas mut de uimire. Într-unul din golfulețele fluviului, zeci de copii cântau pentru Dumnezeu. 

  Gladys a avut dreptate. Au fost salvați cu toții in ziua aceea pentru că ea și-a încredințat tot ce avea în Mâna Domnului, s-a încrezut în El, și a fost salvată ea și toți copiii care erau cu ea.

   De multe ori trecem și noi prin situații asemănătoare. Poate că urmează un test, un examen, un interviu sau orice altceva și ești îngrozit, amintește-ți mereu că orice ar fi, Dumnezeu e acolo cu tine.

  Petruta Suciu, Intructor exploratori, Tr.Sud

  Cu Isus prin fluviu - 2019. Nu ți-am dat Eu oare porunca aceasta: “Întărește-te și îmbărbătează-te? Nu te înspăimânta și nu te îngrozi, căci Domnul, Dumnezeul tău, este cu tine în tot ce vei face.” Iosua 1:9
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  De ce îți este frică?

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Nu te teme

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  În vârf

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Emanuel: Dumnezeu cu noi!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Publicate astăzi

  Eroii din cotidian

  Doamne din cer, pune în sufletul nostru dorința sinceră de a insufla respect pentru părinți în copiii bisericii noastre! PROVOCARE: Ia-ți timp pentru a le povesti în Sabat copiilor bisericii impactul pe care părinții lor l-au avut asupra comunității sau localității voastre!

  Látvány, hanghatások és bűnözés

  „Nem vetem a szemem hiábavaló dologra; a pártoskodók cselekedetét gyűlölöm: nincs köze hozzám. A csalárd...

  De ce îți este frică?

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Cinci talanți

  Când tratăm totul ca pe o obligație și ne achităm de responsabilități numai pentru a bifa o sarcină rezolvată, nu vom avea nicidecum bucuria ca alții să creadă mai mult în noi; ceilalți au nevoie să le dăm șansa de a vedea potențialul nostru și trebuie să aibă din partea noastră măcar un semn că ar merita să riște și să lase mai multă valoare în mâinile noastre. Dacă ceilalți nu au curajul să creadă mai mult în noi, înseamnă că nu am făcut ce era nevoie pentru ca ei să își poată asuma riscul respectiv. „Ai fost credincios în puține lucruri, te voi pune peste multe lucruri!”

  Crede și nu te îndoi niciodată!

  Câteva săptămâni mai târziu, El a trimis un cec pe care nu îl așteptam. Dumnezeu Își ține făgăduințele, însă noi suntem „puțin credincioși”!