Cu Isus prin fluviu

  Nu ți-am dat Eu oare porunca aceasta: “Întărește-te și îmbărbătează-te? Nu te înspăimânta și nu te îngrozi, căci Domnul, Dumnezeul tău, este cu tine în tot ce vei face.” Iosua 1:9

  In timpul celui de al doilea război mondial, japonezii înaintau din ce în ce mai mult spre Sud, erau de neoprit. Lângă Fluviul Galben, o femeie frântă de oboseala drumului lung se ruga fierbinte lui Dumnezeu să o ajute să treacă cei aproximativ o sută de copii fluviul. Era în impas. Au ajuns prea târziu. Nu mai erau mijloace cu care să îl poată trece. Nu avea ce altceva să facă așa că a adunat toți copiii și au început să cânte. Era sigură că cântatul îi va salva. Și așa a și fost. Între trestiile fluviului se ascundea ultimul soldat al armatei chineze care aștepta să poată trece pe partea cealaltă a malului. În timp ce se plimba pe malul fluviului, acesta a auzit vocile copiilor care cântau. S-a îndreptat încet spre locul din care se auzea muzica. Când a ajuns acolo, a rămas mut de uimire. Într-unul din golfulețele fluviului, zeci de copii cântau pentru Dumnezeu. 

  Gladys a avut dreptate. Au fost salvați cu toții in ziua aceea pentru că ea și-a încredințat tot ce avea în Mâna Domnului, s-a încrezut în El, și a fost salvată ea și toți copiii care erau cu ea.

   De multe ori trecem și noi prin situații asemănătoare. Poate că urmează un test, un examen, un interviu sau orice altceva și ești îngrozit, amintește-ți mereu că orice ar fi, Dumnezeu e acolo cu tine.

  Petruta Suciu, Intructor exploratori, Tr.Sud

  Cu Isus prin fluviu - 2019. Nu ți-am dat Eu oare porunca aceasta: “Întărește-te și îmbărbătează-te? Nu te înspăimânta și nu te îngrozi, căci Domnul, Dumnezeul tău, este cu tine în tot ce vei face.” Iosua 1:9
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Primăvară = binecuvântare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  O binecuvântare veșnică

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Promisiuni uimitoare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Publicate astăzi

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Mângâierea, în lumea animală

  Astăzi încearcă să încurajezi pe cineva care are nevoie să fie încurajat. Nu contează dacă este bun sau rău, dacă se potriveşte sau nu ideilor tale. Răspunde la invitaţia lui Dumnezeu de a-i oferi susţinere aproapelui tău. Vei găsi prietenie şi satisfacţie dacă faci ce zice Dumnezeu.

  Iubeşte-mă necondiţionat!

  Tată ceresc, copilul meu are nevoie ca eu să fiu un părinte blând și iubitor! Ajutămă,Te rog! PROVOCARE: Gândește-te astăzi la o modalitate de a-i arăta copilului tău cât de mult îl iubești! Poți doar să îi spui asta. Indiferent de vârsta lui, sigur va fi fericit să audă aceste cuvinte.

  Új élet

  „Felelt Jézus: Bizony, bizony mondom néked: ha valaki nem születik víztől és Lélektől, nem mehet...