Fără panică

  Nu ți-am dat Eu oare porunca aceasta: “Întărește-te și îmbărbătează-te? Nu te înspăimânta și nu te îngrozi, căci Domnul, Dumnezeul tău, este cu tine în tot ce vei face.” Iosua 1:9

  Credem noi lucrul acesta? Credem că Domnul Dumnezeul nostru este cu noi în TOT ce vom face? Atunci, dacă credem, de ce tot ne este teamă de un lucru sau altul?

  De când mă știu, am o teamă teribilă de a vorbi în public. Întotdeauna mă gândesc la ce e mai rău și asta mă dărâmă. S-a întâmplat la un moment dat, să fiu pusă să vorbesc, iar cale de întoarcere nu mai era. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să mă panichez. Mă gândeam ce scuză să inventez, numai să nu mă prezint, însă nu puteam să fac nici asta pentru că nu-mi era în fire. Apoi mi-am îndreptat atenția către Dumnezeu. În Biblie spune clar: Domnul Dumnezeul meu este cu mine în tot ce voi face, ce pot să-mi facă niște oameni?! Gândul acesta mi-a oferit încredere și îmbărbătare. Așa am reușit să prezint ce aveam de prezentat chiar mai bine decât mă așteptam, iar după aceea sufletul meu a fost cu adevărat împlinit. 

  Nu este minunat să avem un Dumnezeu atât de bun care îți promite că este cu tine în tot ce vei face. Ce avem noi de făcut este doar să credem că nu vom fi singuri în greutățile noastre și să venim înaintea Lui cu cereri și mulțumiri.

  Așa că pentru provocările zilei de astăzi încrede-te în Domnul. El te întărește și te îmbărbătează!

  Laura Elisa Delcea, instructor explo, Craiova-centru

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Dragostea înainte de toate!

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și...

  Alege

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și...

  Unirea

  De aceea, dați-vă și voi toate silințele ca să uniți cu credința voastră fapta; cu...

  Lucruri din belșug

  Căci, dacă aveți din belșug aceste lucruri în voi, ele nu vă vor lăsa să...

  Publicate astăzi

  A unsprezecea poartă – de Iacint

  La rândul nostru, și noi putem fi o reflexie a luminii care vine de la Dumnezeu spre cei ce trăiesc anonim sau ascunși de rușine ori de teamă. Dacă ei încă nu Îl văd pe Dumnezeu, noi am putea să le arătăm măcar puțin din ceea ce este El pentru viața noastră. Cu un mic efort și cu puțină bunăvoință, am putea să-i punem pe ceilalți în valoare mai mult decât o facem acum sau decât facem pentru noi înșine.

  Îngerii le-au păzit „coșul”

  Dumnezeu Și-a trimis îngerii să vegheze asupra „coșului” mătușilor mele la fel cum au vegheat asupra lui Moise pe fluviul Nil, cu mult timp în urmă. Slujim unui Dumnezeu uimitor! Va fi minunat să auzim în ceruri povestiri despre cum ne-au salvat îngerii noștri păzitori.

  De la bocet la bucurie

  Dumnezeu poate şi vrea să ne ia tristeţea, descurajarea şi amărăciunea, ca noi să ne putem bucura de viaţă şi să fim pregătiţi să-L primim cu bucurie. Domnul ne va binecuvânta dacă îi dăm voie.

  Între două lumi

  Tată, ne rugăm pentru tinerii indeciși să se prindă de Tine! Și pe cei plecați departe înapoiază-i casei Tale! PROVOCARE: Gândește-te la o carte care vorbește despre Isus și ofer-o, când ai ocazia, unui tânăr!

  Isten minden cselekedetet megítél

  „Mert minden cselekedetet az Isten ítéletre előhoz, minden titkos dologgal, akár jó, akár gonosz legyen...