Fără panică

  Nu ți-am dat Eu oare porunca aceasta: “Întărește-te și îmbărbătează-te? Nu te înspăimânta și nu te îngrozi, căci Domnul, Dumnezeul tău, este cu tine în tot ce vei face.” Iosua 1:9

  Credem noi lucrul acesta? Credem că Domnul Dumnezeul nostru este cu noi în TOT ce vom face? Atunci, dacă credem, de ce tot ne este teamă de un lucru sau altul?

  De când mă știu, am o teamă teribilă de a vorbi în public. Întotdeauna mă gândesc la ce e mai rău și asta mă dărâmă. S-a întâmplat la un moment dat, să fiu pusă să vorbesc, iar cale de întoarcere nu mai era. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să mă panichez. Mă gândeam ce scuză să inventez, numai să nu mă prezint, însă nu puteam să fac nici asta pentru că nu-mi era în fire. Apoi mi-am îndreptat atenția către Dumnezeu. În Biblie spune clar: Domnul Dumnezeul meu este cu mine în tot ce voi face, ce pot să-mi facă niște oameni?! Gândul acesta mi-a oferit încredere și îmbărbătare. Așa am reușit să prezint ce aveam de prezentat chiar mai bine decât mă așteptam, iar după aceea sufletul meu a fost cu adevărat împlinit. 

  Nu este minunat să avem un Dumnezeu atât de bun care îți promite că este cu tine în tot ce vei face. Ce avem noi de făcut este doar să credem că nu vom fi singuri în greutățile noastre și să venim înaintea Lui cu cereri și mulțumiri.

  Așa că pentru provocările zilei de astăzi încrede-te în Domnul. El te întărește și te îmbărbătează!

  Laura Elisa Delcea, instructor explo, Craiova-centru

  Fără panică - 2019. Nu ți-am dat Eu oare porunca aceasta: “Întărește-te și îmbărbătează-te? Nu te înspăimânta și nu te îngrozi, căci Domnul, Dumnezeul tău, este cu tine în tot ce vei face.” Iosua 1:9
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Înțelepciunea care vine de Sus

  "Voi face după cuvântul tău. Îți voi da o inimă înțeleaptă și pricepută, așa cum...

  Tu alegi!

  "Voi face după cuvântul tău. Îți voi da o inimă înțeleaptă și pricepută, așa cum...

  Fii smart!

  "Voi face după cuvântul tău. Îți voi da o inimă înțeleaptă și pricepută, așa cum...

  Casa lui David

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Publicate astăzi

  Cei trei iezi

  Întreabă-te astăzi din ce categorie faci parte. Abuzezi de poziția ta? Ești un laș care doar se ascunde? Sau ai curajul să te exprimi, dar și să înțelegi când insistența este inutilă?

  SM (Sindromul Martei)

  Dumnezeu a spus că, înainte să Îl chemăm, El va răspunde. Domnul ar fi răspuns mai devreme rugăciunilor mele fierbinți, dacă m-aș fi oprit și aș fi stat mai întâi să petrec timp cu El. În schimb, am lăsat ca sindromul Martei să mă cuprindă.

  Cine este mai tare?

  Dacă ai tendinţa să te enervezi uşor, supune-te Domnului, pentru ca El să-ţi controleze firea. Fii deschis la posibilitatea de a primi ajutor profesionist, deoarece Dumnezeu lucrează adesea prin consilieri şi psihologi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să iubească

  Mijlocește în rugăciune ca tinerii să cunoască iubirea divină! PROVOCARE: Exprimă-ți dragostea față de cei dragi din viața ta!

  Isten teljesebb megismerése

  „Az pedig az örök élet, hogy megismerjenek téged, az egyedül igaz Istent, és akit elküldtél,...