Fără panică

  Nu ți-am dat Eu oare porunca aceasta: “Întărește-te și îmbărbătează-te? Nu te înspăimânta și nu te îngrozi, căci Domnul, Dumnezeul tău, este cu tine în tot ce vei face.” Iosua 1:9

  Credem noi lucrul acesta? Credem că Domnul Dumnezeul nostru este cu noi în TOT ce vom face? Atunci, dacă credem, de ce tot ne este teamă de un lucru sau altul?

  De când mă știu, am o teamă teribilă de a vorbi în public. Întotdeauna mă gândesc la ce e mai rău și asta mă dărâmă. S-a întâmplat la un moment dat, să fiu pusă să vorbesc, iar cale de întoarcere nu mai era. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să mă panichez. Mă gândeam ce scuză să inventez, numai să nu mă prezint, însă nu puteam să fac nici asta pentru că nu-mi era în fire. Apoi mi-am îndreptat atenția către Dumnezeu. În Biblie spune clar: Domnul Dumnezeul meu este cu mine în tot ce voi face, ce pot să-mi facă niște oameni?! Gândul acesta mi-a oferit încredere și îmbărbătare. Așa am reușit să prezint ce aveam de prezentat chiar mai bine decât mă așteptam, iar după aceea sufletul meu a fost cu adevărat împlinit. 

  Nu este minunat să avem un Dumnezeu atât de bun care îți promite că este cu tine în tot ce vei face. Ce avem noi de făcut este doar să credem că nu vom fi singuri în greutățile noastre și să venim înaintea Lui cu cereri și mulțumiri.

  Așa că pentru provocările zilei de astăzi încrede-te în Domnul. El te întărește și te îmbărbătează!

  Laura Elisa Delcea, instructor explo, Craiova-centru

  Fără panică - 2019. Nu ți-am dat Eu oare porunca aceasta: “Întărește-te și îmbărbătează-te? Nu te înspăimânta și nu te îngrozi, căci Domnul, Dumnezeul tău, este cu tine în tot ce vei face.” Iosua 1:9
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Tu pe cine cauți?

  Căci așa vorbește Domnul către casa lui Israel: „Căutați-Mă, și veți trăi! (Amos 5:4)Te-ai pierdut...

  Semne de drum

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  Nu poți singur

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  A ști și a face!

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  Publicate astăzi

  Șase ani la câțiva centimetri de moarte

  Singurul care nu Se limitează la a coase rănile, ci le și curăță, apoi le vindecă pe deplin este Mântuitorul. Ceea ce vede și atinge El nu va mai putea deveni periculos vreodată; El vindecă pentru totdeauna.

  Ziua Taților

  De Ziua Tatălui, aplică versetul de azi la tatăl tău și oferă-i iertare, dacă este nevoie. Iată o versiune de Ziua Tatălui a textului din Filipeni 4:8: „La urma urmelor, copiilor, orice a făcut tatăl vostru adevărat, nobil, drept, curat, demn de iubit, demn de primit, orice faptă bună și orice este lăudabil, aceea să vă însuflețească!”

  Răsplata

  Se poate spune că răsplata imediată şi valabilă a slujirii constă într-o îmbunătăţire a stării de bine şi în bucuria oferirii ajutorului celor care sunt în nevoie. Astăzi, te încurajăm să împlineşti nevoile unei persoane apropiate. Adu-ţi aminte că „oricine dă un pahar de apă unuia din aceşti micuţi în numele unui ucenic nu-şi va pierde răsplata”.

  Ucenicul iubit, fiu al tunetului?

  Doamne, ajută-mă să văd, ca și Tine, ce pot deveni tinerii sub influența Ta și să fiu un canal al iubirii Tale revărsate către ei! PROVOCARE: Roagă-te ca pentru acei tineri greu de iubit, asemenea lui Ioan, să ai dragostea pe care a avut-o Isus față de acesta!

  Jel a nagyvárosok elhagyására

  „Mikor azért látjátok majd, hogy az a pusztító utálatosság, amelyről Dániel próféta szólott, ott áll...