Mecanism de apărare

  Și El mi-a zis: “Harul Meu îți este de ajuns; căci puterea Mea în slăbiciune este făcută desăvârșită”. Deci mă voi lăuda mult mai bucuros cu slăbiciunile mele, pentru ca puterea lui Hristos să rămână în mine. 2 Corinteni 12:9

  Când șopârlele se simt amenințate, își lasă pur și simplu coada în urmă. Apoi, le crește o nouă coadă în 1-12 luni, în funcție de specia din care fac parte. Acesta este mecanismul miraculos de apărare pe care l-au primit de la Creator.

  Și noi avem un mecanism de apărare, oferit de același Creator. Când ești bolnav, poți să fii bucuros că Hristos este cu tine și îți dă putere. Când cineva te necăjește, poți să fii bucuros că, deși îți vine să îi răspunzi cu aceeași monedă, Hristos este cu tine și îți dă putere să nu o faci. Când îți lipsește ceva fără de care simți că nu poți trăi, poți să fii bucuros că Hristos este cu tine si te va ajuta să obții acel lucru sau îți va da putere să te descurci fără el. Acesta este cel mai bun și miraculos mecanism de apărare – încrederea în puterea lui Hristos de a te ajuta în momente de slăbiciune.

  El ne asigură: „Harul Meu îți este de ajuns; căci puterea Mea în slăbiciune este făcută desăvârșită” (2 Corinteni 12:9).

  De multe ori, soluția pe care ne-o oferă Domnul Isus ne surprinde, pentru că nu este chiar aceea pe care ne-am fi dorit-o. Nu e ușor să renunți la „coadă” (la ceva ce crezi ca îți este indispensabil) – la confortul sănătății, la certitudinea că ai dreptate sau la răspunsul care îți stă pe limbă, la lucrurile pe care le iubești… Dar să învățăm să ne încredem în El! Când suntem slabi din cauza problemelor cu care ne confruntăm, să Îi cerem ajutorul. Soluțiile Sale sunt desăvârșite!

  Cătălin Strîmbu, pastor Conferința Muntenia

  Mecanism de apărare - 2019. Și El mi-a zis: “Harul Meu îți este de ajuns; căci puterea Mea în slăbiciune este făcută desăvârșită”. Deci mă voi lăuda mult mai bucuros cu slăbiciunile mele, pentru ca puterea lui Hristos să rămână în mine. 2 Corinteni 12:9
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Când lupți alături de Dumnezeul nevăzut

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...