Cum arăți

Și El mi-a zis: “Harul Meu îți este de ajuns; căci puterea Mea în slăbiciune este făcută desăvârșită”. Deci mă voi lăuda mult mai bucuros cu slăbiciunile mele, pentru ca puterea lui Hristos să rămână în mine. 2 Corinteni 12:9

Ești cumva nemulțumit pentru felul cum arăți?  Te-ai supărat vreodată pentru că nu ai primit ce îți doreai? 

Astăzi îți reamintesc de povestea lui, Nick Vujicic, născut în Australia, care a fost diagnosticat de la naștere cu sindromul Tetra-Amelia, o afecţiune rară, caracterizată prin absența membrelor.  Copilăria i-a fost marcată de răutăţile colegilor, de neputinţa de a-şi face prieteni şi de ignoranţa oamenilor din jur, așa a încercat s-a gândit și la sinucidere. Handicapul nu l-a împiedicat să facă sport şi să înoate, să pescuiască, să facă surf sau echitație. La 17 ani a înființat propria sa organizație non-profit, numită „Viață fără membre”, care are ca și motto expresia: „Fără mâini, fără  picioare, fără griji.” Astăzi este căsătorit, are doi copii și în calitatea de orator motivaţional a vorbit la peste un milion de persoane din întreagă lume. 

Merită să descoperi că indiferent de modul cum arăți, cu ajutorul Cerului poți să reușești în viață. Pe Nick harul divin,descoperit în susținerea necondiționată a părinților, l-a ajutat să fie bucuros în ciuda “slăbiciunilor”. Este rândul tău să ieși biruitor în ciuda obstacolelor!

Florin Răduţ, director de tineret, Conferinţa Oltenia

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video