Tăria celor slabi

  Și El mi-a zis: “Harul Meu îți este de ajuns; căci puterea Mea în slăbiciune este făcută desăvârșită”. Deci mă voi lăuda mult mai bucuros cu slăbiciunile mele, pentru ca puterea lui Hristos să rămână în mine. 2 Corinteni 12:9

  „Câte kilograme ai? 20, 40, 50 sau mai mult? Imaginează-ți cum ar fi să mănânci zilnic hrană direct proporțional kilogramelor tale. La o familie de patru membri, câte coșuri de cumpărături trebuie să umpli pentru a se sătura toți? Wow! Nu-i așa? 

  Cârtița e un animal mic (120 g masculul, 15 centimetri lungime) dar înzestrat cu capacități extraordinare ce consumă zilnic echivalentul masei sale corporale, iar într-un an ajunge la 25 kg de hrană consumată. Deși e considerată spaima grădinarilor, nu este o rozătoare. Ea mănâncă râme. Se bazează pe simțul olfactiv deoarece nu vede bine, ochii sunt mici și acoperiți cu blană și urechile la fel. În ciuda acestui fapt sapă 6 metri de tunel într-o oră, 20 de metri pe zi. Ce este foarte interesant că poate muta pământ de 450 de ori mai greu decât masa ei corporală. Aceasta ar însemna ca un om obișnuit să poată muta 40 de tone de pământ. Impresionant!

  Te uiți la tine și ți se pare că nu vezi mare lucru? Ești mic, nebăgat în seamă, desconsiderat? Dumnezeu te-a înzestrat cu abilități deosebite. Iar slăbiciunea ta este doar pentru a învăța să te bazezi pe tăria Lui.”

  Marin Chirileanu, instructor de Exploratori Vatra Dornei

  Tăria celor slabi - 2019. Și El mi-a zis: “Harul Meu îți este de ajuns; căci puterea Mea în slăbiciune este făcută desăvârșită”. Deci mă voi lăuda mult mai bucuros cu slăbiciunile mele, pentru ca puterea lui Hristos să rămână în mine. 2 Corinteni 12:9
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Casa lui David

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Floare de colț

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Urmașii

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Primăvară = binecuvântare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Publicate astăzi

  Trei crai de la Răsărit

  La final, întreabă-te ce fel de daruri poți aduce tu prin care să-L recunoști pe Domnul Isus ca Rege, Mare-Preot și Jertfă pentru salvarea celui pierdut.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Ecoul cuvintelor mele

  Cuvintele sunt arme foarte periculoase, care pot aduce bine sau rău. Adu-ţi aminte astăzi de situaţia băiatului care a reacţionat la ecoul propriilor cuvinte. Să folosim cuvintele pentru a domoli mânia şi pentru a aduce pace în inimile celor care ne ascultă.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie autentică

  Roagă-te pentru tinerii plecați din biserică! PROVOCARE: Folosește o ocazie pentru a le mulțumi în mod autentic tinerilor pentru implicarea lor în slujire!

  Krisztus az egyetlen Megváltó

  „Aki megszabadított minket a sötétség hatalmából, és általvitt az Ő szerelmes Fiának országába. Akiben van...