Povestea ta este a Lui

  Și El mi-a zis: “Harul Meu îți este de ajuns; căci puterea Mea în slăbiciune este făcută desăvârșită”. Deci mă voi lăuda mult mai bucuros cu slăbiciunile mele, pentru ca puterea lui Hristos să rămână în mine. 2 Corinteni 12:9

  Nu știu câți dintre voi au auzit sau au văzut serialul „Glee”, însă pentru mine a fost distracția perfectă în timpul în care trebuia să învăț pentru bac. „Glee” este exact ceea ce are nevoie să vadă un așa-numit „ratat” de liceu pentru a-și lua viața în mâini, iar cel mai bun îndemn pe care l-am primit vreodată a venit de la Chris Colfer, ce juca rolul lui Kurt, un adolescent discriminat. 

  Puțini știu că, în scenariul original nu exista acest personaj, dar regizorul, impresionat de talentul lui Chris, l-a creat special pentru acesta, chiar din povestea de viață a tânărului. În 2011, Chris Colfer a câștigat Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-un rol secundar în „Glee”, iar în discursul său am auzit ceva ce m-a îmboldit să deschid Biblia: „Fanilor noștri, acei adolescenți cărora întotdeauna li se spune «nu» la orice încercare de a fi așa cum sunt ei, niște ratați, le vorbesc acum și îi îndemn să spună acelor oameni «Screw that!»”.

  Da, o amărâtă de frază spusă de un „ciudat” m-a dus la Biblie și mi-am dat seama că, așa „ratat” cum eram, aveam toate șansele la un viitor. Nu pentru că eram vreun geniu, ci pentru că, așa plin de slăbiciuni, mă simțeam puternic știind că Iisus a fost și El considerat un „ratat” la vremea Lui.

  Lorel Atomei, redactor șef Explo Times

  Povestea ta este a Lui - 2019. Și El mi-a zis: “Harul Meu îți este de ajuns; căci puterea Mea în slăbiciune este făcută desăvârșită”. Deci mă voi lăuda mult mai bucuros cu slăbiciunile mele, pentru ca puterea lui Hristos să rămână în mine. 2 Corinteni 12:9
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Binecuvântat prin mustrare!

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Se...

  Cearta

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Unul...

  La furat

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Iubirea...

  Cum să trăiești o viață din ce în ce mai fericită?

  Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atot Puternic. (Iov 5:17)Nu...

  Publicate astăzi

  Primii patru oameni din lume

  Resentimentele cresc în timp dacă nu suntem atenți și dacă nu păstrăm o legătură deplină cu Dumnezeu.

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Jellem, amit a világ elismer

  "Legyetek feddhetetlenek és tiszták, Isten szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség közepette, akik közöttfényletek,...