Articolul precedentAbiam – bogăția harului
  Articolul următorAsa – ordine în casă

  Prietenul

  Nu vă înșelați: „Tovărășiile rele strică obiceiurile bune”. 1 Corinteni 15:33

  În zilele noastre cel mai mare rol în viața majorității tinerilor îl au prietenii. Ei sunt aceia care ne influențează cel mai mult comportamentul, gândirea, felul de a fi în general. Mulți lideri de succes au descoperit importanța alegerii înțelepte a prietenilor.

  Distinsul autor John Maxwell a învățat acest principiu și l-a aplicat în viața personală. În cartea sa, „Cele 21 de legi incontestabile ale conducerii”, scrie: „Potențialul liderului este determinat de cei apropiați de el.” El numește acest principiu „Legea Cercului Interimar”.

  Isus a avut un „cerc interior” care a inclus pe ucenicii Săi cei mai de încredere (Petru, Iacov și Ioan). Dacă aplicați și voi acest principiu important al vieții și vă alegeți cu grijă prietenii căutând calități morale ca perseverență, hotărâre, devotament, bunătate, înțelepciune, veți obține beneficii nelimitate. Veți putea gusta succes, fericire și veți avea satisfacția contribuției personale în viața celor din jur.

  Estera Dan, Instructor Exploratori Zalău

  Prietenul - 2019. Nu vă înșelați: „Tovărășiile rele strică obiceiurile bune”. 1 Corinteni 15:33
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Când lupți alături de Dumnezeul nevăzut

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...