Drumul spre casă

  Strâng Cuvântul Tău în inima mea, ca să nu păcătuiesc împotriva Ta! Psalmi 119:11

  Mary McLaurine suferă de o boală neobișnuită DTD (developmental topographical disorientation). Ea nu își poate forma o hartă în minte cu împrejurimile. Ea nu are o busolă internă ca ceilalți oameni. Ea ne descrie un incident din viața ei:

  “Era pentru câteva zile la o prietenă și am zis să merg să îi scot câinele la plimbare. Când am decis să mă întorc nu aveam idee unde sunt. Eram doar la câteva străzi distanță, dar eu mă pierdusem. Frica și adrenalina pulsau în venele mele și am început să transpir. Nu cunoșteam nimic în jurul meu. 

  Nu îmi notasem adresa prietenei mele așa că nu știam dacă mă apropii sau mă îndepărtez. Să bat la o usă și să rog acea persoană să sune la poliție să mă ajute? Dar unde să mă ducă ei dacă eu nu cunosc adresa?”

  Din fericire Mary a găsit pe cineva care a recunoscut-o și a ghidat-o spre casa prietenei ei. Cei care suferă de această boală se rătăcesc zilnic în cele mai familiare locuri. 

  Cuvântul lui Dumnezeu ne ghidează clipă de clipă pe drumul spre Casă! Atunci când nu Îl ascultăm, ne rătăcim chiar în cele mai obișnuite locuri și o luăm pe drumuri ce ne îndepărtează de Cer!

  Haide astăzi să Îl lăsăm pe El să ne conducă! Vrei?!?

  Bobi Ciocarlan, instructor exploratori, pastor tineret Conferința Muntenia

  Drumul spre casă - 2019. Strâng Cuvântul Tău în inima mea, ca să nu păcătuiesc împotriva Ta! Psalmi 119:11
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Primăvară = binecuvântare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  O binecuvântare veșnică

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Promisiuni uimitoare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Publicate astăzi

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Mângâierea, în lumea animală

  Astăzi încearcă să încurajezi pe cineva care are nevoie să fie încurajat. Nu contează dacă este bun sau rău, dacă se potriveşte sau nu ideilor tale. Răspunde la invitaţia lui Dumnezeu de a-i oferi susţinere aproapelui tău. Vei găsi prietenie şi satisfacţie dacă faci ce zice Dumnezeu.

  Iubeşte-mă necondiţionat!

  Tată ceresc, copilul meu are nevoie ca eu să fiu un părinte blând și iubitor! Ajutămă,Te rog! PROVOCARE: Gândește-te astăzi la o modalitate de a-i arăta copilului tău cât de mult îl iubești! Poți doar să îi spui asta. Indiferent de vârsta lui, sigur va fi fericit să audă aceste cuvinte.

  Új élet

  „Felelt Jézus: Bizony, bizony mondom néked: ha valaki nem születik víztől és Lélektől, nem mehet...