Făgăduințe colorate

  Strâng Cuvântul Tău în inima mea, ca să nu păcătuiesc împotriva Ta! Psalmi 119:11

  Îmi place să citesc din Psalmi, mai ales seara, în acele momente când Îi mulțumesc Tatălui ceresc pentru călăuzire, ocrotire, pentru făgăduințele și darurile Sale minunate, prin care mă copleșește. În ultima vreme, atunci când studiez din Biblie și corzile inimii mele sunt atinse de câte un verset, îl notez într-un carnețel și pe parcursul zilei mai recitesc și primesc încurajare, sprijin, fiind mulțumitoare că Dumnezeu dorește să-mi transmită prin Cuvântul Său gândul că Îi pasă de mine și mă iubește.

  Acum câteva zile, am avut ocazia să experimentez din nou că și tinerilor le place să strângă Cuvântul în inimile lor. Una dintre tinerele care a fost în grupa mea de exploratori și juniori, m-a invitat s-o vizitez la liceul dintr-un alt oraș, unde a ales să studieze în următorii 4 ani. Ajungând în camera pe care o impărțea cu alte 3 fete, am observat cu uimire și bucurie că lângă patul ei, pe perete erau lipite multe bilețele colorate, cu versete biblice care nu numai că i-au creat o atmosferă plăcută acelui colțișor, dar îi ofereau tinerei, zi de zi, încurajare și posibilitatea de a-L cunoaște prin Cuvânt pe cel mai bun Prieten și de a-și pune încrederea în El.

  Csete Csilla Edith, Intructor exploratori, Tr.Sud

  Făgăduințe colorate - 2019. Strâng Cuvântul Tău în inima mea, ca să nu păcătuiesc împotriva Ta! Psalmi 119:11
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Casa lui David

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Floare de colț

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Urmașii

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Primăvară = binecuvântare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Publicate astăzi

  Trei crai de la Răsărit

  La final, întreabă-te ce fel de daruri poți aduce tu prin care să-L recunoști pe Domnul Isus ca Rege, Mare-Preot și Jertfă pentru salvarea celui pierdut.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Ecoul cuvintelor mele

  Cuvintele sunt arme foarte periculoase, care pot aduce bine sau rău. Adu-ţi aminte astăzi de situaţia băiatului care a reacţionat la ecoul propriilor cuvinte. Să folosim cuvintele pentru a domoli mânia şi pentru a aduce pace în inimile celor care ne ascultă.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie autentică

  Roagă-te pentru tinerii plecați din biserică! PROVOCARE: Folosește o ocazie pentru a le mulțumi în mod autentic tinerilor pentru implicarea lor în slujire!

  Krisztus az egyetlen Megváltó

  „Aki megszabadított minket a sötétség hatalmából, és általvitt az Ő szerelmes Fiának országába. Akiben van...