Făgăduințe colorate

  Strâng Cuvântul Tău în inima mea, ca să nu păcătuiesc împotriva Ta! Psalmi 119:11

  Îmi place să citesc din Psalmi, mai ales seara, în acele momente când Îi mulțumesc Tatălui ceresc pentru călăuzire, ocrotire, pentru făgăduințele și darurile Sale minunate, prin care mă copleșește. În ultima vreme, atunci când studiez din Biblie și corzile inimii mele sunt atinse de câte un verset, îl notez într-un carnețel și pe parcursul zilei mai recitesc și primesc încurajare, sprijin, fiind mulțumitoare că Dumnezeu dorește să-mi transmită prin Cuvântul Său gândul că Îi pasă de mine și mă iubește.

  Acum câteva zile, am avut ocazia să experimentez din nou că și tinerilor le place să strângă Cuvântul în inimile lor. Una dintre tinerele care a fost în grupa mea de exploratori și juniori, m-a invitat s-o vizitez la liceul dintr-un alt oraș, unde a ales să studieze în următorii 4 ani. Ajungând în camera pe care o impărțea cu alte 3 fete, am observat cu uimire și bucurie că lângă patul ei, pe perete erau lipite multe bilețele colorate, cu versete biblice care nu numai că i-au creat o atmosferă plăcută acelui colțișor, dar îi ofereau tinerei, zi de zi, încurajare și posibilitatea de a-L cunoaște prin Cuvânt pe cel mai bun Prieten și de a-și pune încrederea în El.

  Csete Csilla Edith, Intructor exploratori, Tr.Sud

  Făgăduințe colorate - 2019. Strâng Cuvântul Tău în inima mea, ca să nu păcătuiesc împotriva Ta! Psalmi 119:11
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Nu poți singur

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  A ști și a face!

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  Alege dreptatea!

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  Fii folositor!

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  Publicate astăzi

  Povești în șase cuvinte

  Chiar dacă nu-i ușor, scrie-ți azi povestea din șase cuvinte. Este loc de sinceritate, nu trebuie să o faci publică, doar gândește-te la acest lucru.

  Ajutor! Sunt mamă!

  A fi mamă nu este ușor, mai ales dacă ești singură. Dar Dumnezeu a promis că nu ne va lăsa, ci El ne va fi puterea. Deci mă prind de făgăduința aceasta: Dumnezeu o va salva pe fiica mea.

  Actele de bunătate

  Faptele de generozitate cu ajutorul banilor sunt un tip special de slujire, pentru că implicarea într-o asemenea slujire nu numai că satisface nevoile altora, dar îi şi ajută pe aceştia să îi fie recunoscători lui Dumnezeu. Cu alte cuvinte, Dumnezeu este onorat prin aceste acte, când vin dintr-o inimă generoasă şi bună.

  Istorii repetate

  Învață-ne, Doamne, să căutăm voia Ta în Scripturi! Și învață-ne, Te rugăm, să le oferim cunoașterea de Tine și copiilor noștri! PROVOCARE: Dacă ai ocazia, spune-i astăzi unui copil sau unui tânăr cât de mult îl iubește Dumnezeu și ce planuri mari a pregătit pentru el!

  Bölcsességre van szükségünk

  „Hanem menjetek inkább Izráel házának eltévelyedett juhaihoz.” (Mát 10,6)„Amikor az emberek gyakorlati élete nem kerül...