Din trei în trei minute

Strâng Cuvântul Tău în inima mea, ca să nu păcătuiesc împotriva Ta! Psalmi 119:11

„Atunci când merg în parcul din oraș îmi place să privesc veverițele cum adună nuci și alune. Vin la picioarele tale asemeni unui cățel și așteaptă să le dai nuca valoroasă. O iau rapid, o controlează și dacă e bună a ascund măsurând matematic locul, având un algoritm destul de complicat, ceea ce le ajută iarna în recuperarea hranei. Specialiștii spun că strâng între 10 000 și 12 000 de nuci, alune, conuri de pini. Pentru o astfel de treabă ar fi necesar să găsească și să adune din trei în trei minute o nucă sau o alună. Astfel reușește să supraviețuiască iernilor lungi și grele. 

Ia exemplul veveriței, verifică ce pui în inima ta. Nu depozita coji sau nuci goale, care sunt frumoase la exterior dar înăuntru sunt putrede. Pentru a fi sănătos spiritual, ai nevoie de hrană bună zilnic, de Cuvântul Domnului în sufletul tău.”

Marin Chirileanu, instructor de Exploratori Vatra Dornei

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video