Antrenorul

  Strâng Cuvântul Tău în inima mea, ca să nu păcătuiesc împotriva Ta! Psalmi 119:11

  Când eram mai tânăr locuiam lângă stadionul Arena Națională. Deseori mergeam să privesc diferiți sportivi la antrenamente, mai ales că aveam colegi de liceu pe câțiva dintre ei. Într-o zi am obsevat  un atlet care după mai multe curse în jurul stadionului se oprea și consulta un manual, apoi pleca iarăși în cursă. Am devenit curios să aflu ce avea de citit în cartea aceea. După ce ne-am împrietenit, mi-a dezvăluit secretul: ,,cartea, este un manual al antrenorului meu, care este plecat pentru o vreme. Aici eu urmăresc instrucțiunile lui legate de tehnica alergatului, iar când simt că-mi pierd plăcerea și elanul pentru antrenament, am aici îndemnurile lui și cuvintele ce-mi reînoiesc motivațiile de a nu renunța și a continua pregătirea.

  În plan spiritual David trăia aceiași experiență. Atunci când studia Cuvîntul lui Dumnezeu, găsea putere și motivație să reziste ispitei și să lupte pentru virtute. Cred că și tu ai avea mai mult succes spiritual, dacă ai face din Scriptură ghidul tău de viață. Gândește-te la asta!

  Virgil Peicu, Pastor

  Antrenorul - 2019. Strâng Cuvântul Tău în inima mea, ca să nu păcătuiesc împotriva Ta! Psalmi 119:11
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Fii smart!

  "Voi face după cuvântul tău. Îți voi da o inimă înțeleaptă și pricepută, așa cum...

  Casa lui David

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Floare de colț

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Urmașii

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Publicate astăzi

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Răzbunarea nu este a noastră

  Ţi-a greşit cândva cineva? Dacă te gândeşti la răzbunare, ia în considerare ce spune Dumnezeu: „Răzbunarea este a Mea, Eu voi răsplăti.” El nu-ţi cere să te răzbuni, mai degrabă să împlineşti nevoile de bază ale vrăjmaşului tău, după cum te îndrumă textul de astăzi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Bizonyosodjunk meg Isten jóságáról!

  „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki Őbenne bízik.”...