Antrenorul

Strâng Cuvântul Tău în inima mea, ca să nu păcătuiesc împotriva Ta! Psalmi 119:11

Când eram mai tânăr locuiam lângă stadionul Arena Națională. Deseori mergeam să privesc diferiți sportivi la antrenamente, mai ales că aveam colegi de liceu pe câțiva dintre ei. Într-o zi am obsevat  un atlet care după mai multe curse în jurul stadionului se oprea și consulta un manual, apoi pleca iarăși în cursă. Am devenit curios să aflu ce avea de citit în cartea aceea. După ce ne-am împrietenit, mi-a dezvăluit secretul: ,,cartea, este un manual al antrenorului meu, care este plecat pentru o vreme. Aici eu urmăresc instrucțiunile lui legate de tehnica alergatului, iar când simt că-mi pierd plăcerea și elanul pentru antrenament, am aici îndemnurile lui și cuvintele ce-mi reînoiesc motivațiile de a nu renunța și a continua pregătirea.

În plan spiritual David trăia aceiași experiență. Atunci când studia Cuvîntul lui Dumnezeu, găsea putere și motivație să reziste ispitei și să lupte pentru virtute. Cred că și tu ai avea mai mult succes spiritual, dacă ai face din Scriptură ghidul tău de viață. Gândește-te la asta!

Virgil Peicu, Pastor

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video