Disertația

  Tot așa să lumineze și lumina voastră înaintea oamenilor, ca ei să vadă faptele voastre bune, și să slăvească pe Tatăl vostru, care este în ceruri. Matei 5:16

  Pentru a-și încheia studiile cu succes, un tânăr student a fost nevoit să petreacă un an din viață locuind împreună cu un grup de indieni Navajo, undeva în Sud-estul Statelor Unite.  Timp de un an, a dormit cu în casa lor, a mâncat din hrana lor, a lucrat alături de ei, și a trăit asemena lor. 

  Deși nu se puteau înțelege datorită limbii, între bunica familiei și student s-a creat o prietenie puternică.  În timp a învățat el câteva fraze în Navajo, și ea în engleză, dar cel mai mult comunicau prin iubire.

  Înainte de a se întoarce la Universitate pentru a-și termina dizertația, tribul l-a surprins cu o petrecere.  Deși o petrecere înseamnă de obicei bucurie, ocazia aceea era marcată și de tristețe pentru că toți cei din trib se împrieteniseră cu el. La sfârșit în timp ce se pregătea să urce în mașină pentru a pleca, lângă el a venit bunica. Plângea. 

  Privindu-l în ochi, și cuprinzându-i obrajii în palmele sale i-a spus: “Îmi place mai mult de mine când sunt cu tine”.

  Fii o lumină pentru cei din jur.  Ajută-i să devină mai buni. Luminează inimile lor spre Dumnezeu.

  Benjamin Stan

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Frumoasa dragoste

  Și dragostea stă în viețuirea după poruncile Lui. Aceasta este porunca în care trebuie să...

  Gardurile de protecție

  Și dragostea stă în viețuirea după poruncile Lui. Aceasta este porunca în care trebuie să...

  Tu de ce asculți?

  Și dragostea stă în viețuirea după poruncile Lui. Aceasta este porunca în care trebuie să...

  Ajutorul tău contează

  Și dragostea stă în viețuirea după poruncile Lui. Aceasta este porunca în care trebuie să...

  Publicate astăzi

  Douăsprezece feluri de rod

  Când nu știi ceva, nu insista să pari mai deștept sau mai cunoscător, în cele din urmă se va dovedi neștiința, și această dezvăluire doare mult mai rău decât modestia de a recunoaște o limită firească. Până și geniile mai au multe lucruri de înțeles și de descoperit. Va fi un timp al descoperirilor și al științei depline, veșnicia se va ocupa de acest lucru.

  O voce slabă și liniștită

  Când ești îndemnată de Duhul Sfânt să faci un anumit lucru – când auzi vocea Lui spunându-ți să faci ceva – ascultă și acționează! Nu știi niciodată cum vrea Dumnezeu să te folosească pentru a le face un bine celorlalți.

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  (In)suflă credință!

  Doamne, ajută-mă să fiu în lumea aceasta un martor al speranței pentru cei care nu mai cred nici măcar în ei înșiși! Dă-mi tăria să fiu pentru alții o ancoră în furtună! PROVOCARE: Pune-ți ca țintă astăzi să încurajezi cât mai multe persoane!

  A tevékeny szeretet országa

  „Jézus pedig felelt nékik: Az én Atyám mind ez ideig munkálkodik, én is munkálkodom.” (Ján...