Crescătorul de lumină

  Tot așa să lumineze și lumina voastră înaintea oamenilor, ca ei să vadă faptele voastre bune, și să slăvească pe Tatăl vostru, care este în ceruri. Matei 5:16

  Încă de mici ni se pune întrebarea: “Ce vrei să te faci când vei fi mare?” Ai spus vreodată că vrei să te faci misionar? Să laşi deoparte confortul casei tale, familia, prietenii şi să alegi să mergi în zone periculoase şi pline de boli? Leo şi Jessie Halliewell au ales să Îi slujească Domnului în Brazilia. În barca lor au oferit asistenţă medicală la peste un sfert de million de brazilieni şi indieni. Totodată, ei au răspândit mesajul adventist celor din comunităţile izolate.

  Familia Halliewell, dar şi mulţi alţi misionari, au făcut sacrificii mari pentru a le sluji oamenilor şi pentru a fi în slujba lui Dumnezeu. Şi tu poţi fi astăzi în slujba Domnului. Nu e nevoie să mergi peste mări şi ţări sau să faci mari eforturi.  Azi, fii autentic! Trăieşte o viaţă cinstită, neegoistă şi neduşmănoasă, fii curat la trup şi suflet pentru ca cei din jurul tău să vadă în tine o lumină. Începe să faci misiune în familia ta, în clasa ta sau în grupul tău de prieteni. Vorbeşte despre Domnul Isus oriunde te afli.

  Andrada Sîngeorzan, Intructor exploratori, Tr.Sud

  Crescătorul de lumină - 2019. Tot așa să lumineze și lumina voastră înaintea oamenilor, ca ei să vadă faptele voastre bune, și să slăvească pe Tatăl vostru, care este în ceruri. Matei 5:16
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  La plecare și la venire

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  Protecție Divină

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  Domnul este Păstorul meu

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  Neîncetat

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  Publicate astăzi

  Porunca a cincea

  Nici măcar părinții nu sunt veșnici, vor pleca la odihna lor mai devreme sau mai târziu. Dacă ar fi mult să considerăm că le datorăm viața, le datorăm măcar grija și preocuparea pe care ni le-au oferit, atât cât s-au priceput ei, în pruncia noastră. Acum, cât încă este posibil, avem șansa să le ascultăm sfaturile sau rugămințile; acum putem să le aducem simple mulțumiri și să-i convingem că suntem bine, că ne gândim la ei și că sunt valoroși în ochii noștri. Cel mai important lucru pentru un părinte este acela de a-și ști copilul fericit.

  Dă-te la o parte!

  Am învățat că la vârsta ei eu îi pot fi doar prietenă, în niciun caz și conștiință. Dar cel mai mult am învățat să mă rog cu insistență și să mă dau la o parte din drum pentru ca Domnul să lucreze.

  În luptă, dar nu disperaţi

  Gândeşte-te la cunoscuta zicală: „Când Dumnezeu închide uşa, tot El deschide o fereastră”, care exprimă într-un mod informal gândul principal de astăzi. Dumnezeu mi ne lasă niciodată să ajungem la limită. Doar aşteaptă-L în credinţă pe Iahve şi îţi vei redobândi speranţa.

  Slujind continuu

  PROVOCARE: Gândește-te cum i-ai putea implica în slujire pe copiii tăi sau pe copiii din biserica ta! Fă un plan ca, în locul în care ești, micuțul Samuel să poată sluji împreună cu tine!

  Sátán mesteri csalásai

  „A titkok az Úréi, a mi Istenünkéi; a kinyilatkoztatott dolgok pedig a mieink és a...