Priorități

  Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și neprihănirea Lui, și toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra. Matei 6:33

  Fiecare etapă a vieții își are prioritățile sale. În prima parte a vieții prioritate este să ne jucăm. Când am crescut, prioritatea nr. 1 este să acumulăm cunoștințe prin studii. Mai târziu, punem accentul pe carieră, apoi pe întemeierea unei familii, dezvoltarea unui business, pentru ca la bătrânețe prioritate să aibă păstrarea sănătății. 

  Textul de azi, ne vorbește însă de o alta prioritate: Împărăția lui Dumnezeu și neprihănirea Lui. Pentru care etapă a vieții să fie importantă? Când este timpul potrivit Să-L cauți pe Dumnezeu înainte de toate?

  Scriptura ne ajută: ”Învață pe copil cale pe care trebuie s-o urmeze și când va îmbătrâni nu se va abate de la ea” (Proverbe 22:6). Dumnezeu trebuie să fie prioritatea numărul unu în viaţa între copilărie și bătrânețe. 

  Ți-ai fixat aceasta ca prioritate a vieții tale? Nu știi cum o poți face?

  Iată răspunsul: ”Doamne, auzi-mi glasul dimineața! Dimineața eu îmi îndrept rugăciunea spre Tine și aștept”(Psalmii 5:3). Așa cum fiecare etapă a vieții are prioritatea sa, și fiecare zi are prioritatea ei. Iar Scriptura ne spune că aceasta trebuie să fie căutarea lui Dumnezeu în rugăciune.

  Te provoc să-ți fixezi aceasta ca prioritate in fiecare zi, și restul vei primi pe deasupra.

  Beni Ţepuş, conducător club explo, Alexandria 1

  Priorități - 2019. Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și neprihănirea Lui, și toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra. Matei 6:33
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Urmașii

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Primăvară = binecuvântare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  O binecuvântare veșnică

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Promisiuni uimitoare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Publicate astăzi

  Triunghiul echilateral

  Un bine, oricât de subiectiv ar fi, este neprețuit; trebuie doar să nu dăuneze cuiva gestul făcut de noi, în rest, grija noastră e aceea de a face totul pe deplin. Exemplul perfect este Mântuitorul nostru, care a făcut bine chiar și vrăjmașilor Lui.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  Aromoterapia

  Pune în practică astăzi acest principiu de răspândire a parfumului de sfat bun sau pur şi simplu îndreaptă-ţi urechea să asculţi un prieten. Rezultatul ar putea fi mult mai bun decât te aştepţi.

  Oferă-mi timp de calitate!

  Doamne bun, Te rog să îmi dai înțelepciunea să pot împlini nevoile copiilor mei oferindu-le astăzi timp prețios! PROVOCARE: Astăzi, când copilul tău va avea nevoie de o doză mică de atenție și iubire, acceptă cu bucurie să fii întrerupt(ă) din ceea ce faci și bucurați-vă împreună de părtășie!

  Ami az életben a legfontosabb

  „Keressétek először Isten országát és az Ő igazságát; és ezek mind megadatnak néktek.” (Mát 6,33)
...