Priorități

  Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și neprihănirea Lui, și toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra. Matei 6:33

  Fiecare etapă a vieții își are prioritățile sale. În prima parte a vieții prioritate este să ne jucăm. Când am crescut, prioritatea nr. 1 este să acumulăm cunoștințe prin studii. Mai târziu, punem accentul pe carieră, apoi pe întemeierea unei familii, dezvoltarea unui business, pentru ca la bătrânețe prioritate să aibă păstrarea sănătății. 

  Textul de azi, ne vorbește însă de o alta prioritate: Împărăția lui Dumnezeu și neprihănirea Lui. Pentru care etapă a vieții să fie importantă? Când este timpul potrivit Să-L cauți pe Dumnezeu înainte de toate?

  Scriptura ne ajută: ”Învață pe copil cale pe care trebuie s-o urmeze și când va îmbătrâni nu se va abate de la ea” (Proverbe 22:6). Dumnezeu trebuie să fie prioritatea numărul unu în viaţa între copilărie și bătrânețe. 

  Ți-ai fixat aceasta ca prioritate a vieții tale? Nu știi cum o poți face?

  Iată răspunsul: ”Doamne, auzi-mi glasul dimineața! Dimineața eu îmi îndrept rugăciunea spre Tine și aștept”(Psalmii 5:3). Așa cum fiecare etapă a vieții are prioritatea sa, și fiecare zi are prioritatea ei. Iar Scriptura ne spune că aceasta trebuie să fie căutarea lui Dumnezeu în rugăciune.

  Te provoc să-ți fixezi aceasta ca prioritate in fiecare zi, și restul vei primi pe deasupra.

  Beni Ţepuş, conducător club explo, Alexandria 1

  Priorități - 2019. Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și neprihănirea Lui, și toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra. Matei 6:33
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Soluția salvatoare

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Mai încearcă odată!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Mai bun ca GPS-ul

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  La plecare și la venire

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  Publicate astăzi

  Cinci seturi maximum

  Oricât ți s-ar părea că Diavolul mai are putere, oricât ai avea impresia că el încă mai poate câștiga ceva, ține minte că, odată cu jertfa de pe Golgota, Satana este un dușman învins. El a fost izolat aici pe pământ și aici va sfârși după ce va fi judecat în fața universului întreg. Oricât ar vrea el să ne temem de puterile lui, să știi că el este mai slab decât orice copil care se pleacă pe genunchi și se roagă în numele Mântuitorului Isus. Prin forțele noastre putem să fim oricând învinși, dar în puterea și cu ocrotirea Domnului nostru, niciodată.

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Rugăciunea bunicii

  Să ne rugăm astăzi pentru nepoții bisericii: să crească în pace, gustând zilnic iubirea lui Dumnezeu! PROVOCARE: Întâlnește-ți, zilele acestea, nepoții (dacă nu ai nepoți, ai putea vizita un copil care nu are bunici)! Dacă se poate, frământați împreună un cozonac! Oricum, vorbește-le despre dragostea lui Dumnezeu!

  Kövessük Krisztust!

  „Mert úgy vélem, hogy Isten minket, az apostolokat, utolsókul állított, mintegy halálra szántakul: mert látványossága...