Bicicleta lui Mircea

  Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și neprihănirea Lui, și toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra. Matei 6:33

  Mircea avea 14 ani și își dorea foarte mult o bicicletă nouă pentru că fratele său o stricase pe cea veche. Deoarece era un băiat ascultător și se ruga pentru ceea ce își dorea, a primit o bicicletă nouă. Fratele său mai mare, Liviu, nu era la fel de cuminte ca el și nu avea o bicicletă ca Mircea. El aștepta momentul când Mircea era plecat la biserică și la rugăciune pentru a se plimba cu bicicleta lui. Dar nu prea reușea. De fiecare dată când Mircea lipsea, tatăl lor îi dădea lui Liviu ceva de făcut sau afară ploua și nu putea să folosească bicicleta fratelui său. Iar când o lua pe ascuns, se lovea la picior sau se zgâria în tufele de pe drumul pe unde mergea. În cele din urmă, Liviu a înțeles că ceea ce făcea Mircea era mai bine și i-a urmat exemplul. Pentru asta a primit și el o bicicletă ca a fratelui său, iar acum se plimbă cu bicicletele și merg la biserică împreună.

  Atunci când Îl căutăm mai întâi pe Dumnezeu și neprihănirea Lui, Dumnezeu ne va da pe deasupra orice lucru bun ne dorim, dacă ne bazăm pe El. Astăzi, înainte de orice altceva, să Îl căutăm mai întâi pe Dumnezeu și neprihănirea Lui și de restul se va îngriji El!

  Radu Roman – ghid

  Bicicleta lui Mircea - 2019. Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și neprihănirea Lui, și toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra. Matei 6:33
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Urmașii

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Primăvară = binecuvântare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  O binecuvântare veșnică

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Promisiuni uimitoare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Publicate astăzi

  Triunghiul echilateral

  Un bine, oricât de subiectiv ar fi, este neprețuit; trebuie doar să nu dăuneze cuiva gestul făcut de noi, în rest, grija noastră e aceea de a face totul pe deplin. Exemplul perfect este Mântuitorul nostru, care a făcut bine chiar și vrăjmașilor Lui.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  Aromoterapia

  Pune în practică astăzi acest principiu de răspândire a parfumului de sfat bun sau pur şi simplu îndreaptă-ţi urechea să asculţi un prieten. Rezultatul ar putea fi mult mai bun decât te aştepţi.

  Oferă-mi timp de calitate!

  Doamne bun, Te rog să îmi dai înțelepciunea să pot împlini nevoile copiilor mei oferindu-le astăzi timp prețios! PROVOCARE: Astăzi, când copilul tău va avea nevoie de o doză mică de atenție și iubire, acceptă cu bucurie să fii întrerupt(ă) din ceea ce faci și bucurați-vă împreună de părtășie!

  Ami az életben a legfontosabb

  „Keressétek először Isten országát és az Ő igazságát; és ezek mind megadatnak néktek.” (Mát 6,33)
...