Bicicleta lui Mircea

  Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și neprihănirea Lui, și toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra. Matei 6:33

  Mircea avea 14 ani și își dorea foarte mult o bicicletă nouă pentru că fratele său o stricase pe cea veche. Deoarece era un băiat ascultător și se ruga pentru ceea ce își dorea, a primit o bicicletă nouă. Fratele său mai mare, Liviu, nu era la fel de cuminte ca el și nu avea o bicicletă ca Mircea. El aștepta momentul când Mircea era plecat la biserică și la rugăciune pentru a se plimba cu bicicleta lui. Dar nu prea reușea. De fiecare dată când Mircea lipsea, tatăl lor îi dădea lui Liviu ceva de făcut sau afară ploua și nu putea să folosească bicicleta fratelui său. Iar când o lua pe ascuns, se lovea la picior sau se zgâria în tufele de pe drumul pe unde mergea. În cele din urmă, Liviu a înțeles că ceea ce făcea Mircea era mai bine și i-a urmat exemplul. Pentru asta a primit și el o bicicletă ca a fratelui său, iar acum se plimbă cu bicicletele și merg la biserică împreună.

  Atunci când Îl căutăm mai întâi pe Dumnezeu și neprihănirea Lui, Dumnezeu ne va da pe deasupra orice lucru bun ne dorim, dacă ne bazăm pe El. Astăzi, înainte de orice altceva, să Îl căutăm mai întâi pe Dumnezeu și neprihănirea Lui și de restul se va îngriji El!

  Radu Roman – ghid

  Bicicleta lui Mircea - 2019. Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și neprihănirea Lui, și toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra. Matei 6:33
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Soluția salvatoare

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Mai încearcă odată!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Mai bun ca GPS-ul

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  La plecare și la venire

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  Publicate astăzi

  Cinci seturi maximum

  Oricât ți s-ar părea că Diavolul mai are putere, oricât ai avea impresia că el încă mai poate câștiga ceva, ține minte că, odată cu jertfa de pe Golgota, Satana este un dușman învins. El a fost izolat aici pe pământ și aici va sfârși după ce va fi judecat în fața universului întreg. Oricât ar vrea el să ne temem de puterile lui, să știi că el este mai slab decât orice copil care se pleacă pe genunchi și se roagă în numele Mântuitorului Isus. Prin forțele noastre putem să fim oricând învinși, dar în puterea și cu ocrotirea Domnului nostru, niciodată.

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Rugăciunea bunicii

  Să ne rugăm astăzi pentru nepoții bisericii: să crească în pace, gustând zilnic iubirea lui Dumnezeu! PROVOCARE: Întâlnește-ți, zilele acestea, nepoții (dacă nu ai nepoți, ai putea vizita un copil care nu are bunici)! Dacă se poate, frământați împreună un cozonac! Oricum, vorbește-le despre dragostea lui Dumnezeu!

  Kövessük Krisztust!

  „Mert úgy vélem, hogy Isten minket, az apostolokat, utolsókul állított, mintegy halálra szántakul: mert látványossága...