Bicicleta lui Mircea

  Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și neprihănirea Lui, și toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra. Matei 6:33

  Mircea avea 14 ani și își dorea foarte mult o bicicletă nouă pentru că fratele său o stricase pe cea veche. Deoarece era un băiat ascultător și se ruga pentru ceea ce își dorea, a primit o bicicletă nouă. Fratele său mai mare, Liviu, nu era la fel de cuminte ca el și nu avea o bicicletă ca Mircea. El aștepta momentul când Mircea era plecat la biserică și la rugăciune pentru a se plimba cu bicicleta lui. Dar nu prea reușea. De fiecare dată când Mircea lipsea, tatăl lor îi dădea lui Liviu ceva de făcut sau afară ploua și nu putea să folosească bicicleta fratelui său. Iar când o lua pe ascuns, se lovea la picior sau se zgâria în tufele de pe drumul pe unde mergea. În cele din urmă, Liviu a înțeles că ceea ce făcea Mircea era mai bine și i-a urmat exemplul. Pentru asta a primit și el o bicicletă ca a fratelui său, iar acum se plimbă cu bicicletele și merg la biserică împreună.

  Atunci când Îl căutăm mai întâi pe Dumnezeu și neprihănirea Lui, Dumnezeu ne va da pe deasupra orice lucru bun ne dorim, dacă ne bazăm pe El. Astăzi, înainte de orice altceva, să Îl căutăm mai întâi pe Dumnezeu și neprihănirea Lui și de restul se va îngriji El!

  Radu Roman – ghid

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Mai mult decât o paradă

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și...

  Dacă ne mărturisim păcatele…

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și...

  Dragostea înainte de toate!

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și...

  Alege

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și...

  Publicate astăzi

  Al doisprezecelea copil al lui Iacov

  Numele nostru este săpat adânc în palmele Mântuitorului, nu este un simplu tatuaj, ci El a plătit cu viața această răscumpărare. Poartă-te în așa fel încât să fie mândru când ți se rostește numele undeva.

  Restaurare

  Slujim unui Dumnezeu puternic și minunat, care vrea să restaureze relațiile dintre cei care fac parte din poporul Lui. Cheia constă în mărturisirea personală. Dumnezeu ne-a înnoit, pe mine și pe soțul meu, și a făcut să ne putem căsători din nou.

  Experienţe pe vârful muntelui

  Trebuie să ne luăm rămas-bun de la momentele glorioase iar şi iar, pentru că trebuie să lucrăm jos, în vale. Însă acest rămas-bun nu va mai exista când Isus va reveni. El îi va primi pe răscumpăraţi în aer, tară să atingă pământul, pentru a începe gloriosul urcuş către reşedinţa cerească, unde vom locui în veşnicie cu Isus

  Mai arzi?

  Doamne, lasă-mă să ard pentru Tine! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți un psalm sau măcar câteva versete!

  A szent város feletti jelenet

  „Mert nékünk mindnyájunknak meg kell jelennünk a Krisztus ítélőszéke előtt, hogy ki-ki megjutalmaztassék a szerint,...