Bonus

  Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și neprihănirea Lui, și toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra. Matei 6:33

  Poate că, mergând la magazin să cumperi un lucru, pe lângă produsul dorit ai primit și altceva bonus împreună cu acesta, fără să plătești suplimentar nimic. De exemplu poate ai comandat online un aparat foto și ai primit și un rucsac fără să plătești nimic în plus. Nu-i așa că te-ai bucurat pentru aceasta? Dar de fapt te-ai bucurat mai tare pentru lucrul pe care îl doreai.

  Isus Hristos ne face o ofertă promoțională permanentă: primim la pachet și împărăția Lui și lucrurile materiale. Este cea mai tare ofertă, pentru că de fapt nu plătim nimic pentru acestea!  

  Totuși ceva straniu se întâmplă, când ai găsit Împărăția lui Dumnezeu toate lucrurile materiale pălesc, își pierd din importanță. Dar acesta nu este un motiv de întristare.

  Diferența constă în felul în care privești lucrurile, care este preocuparea ta principală, ce ținte ai și ce îți motivează acțiunile.

  Pentru a înțelege mai bine acest concept gândește-te la un tâmplar care zi de zi merge în atelierul său pentru a realiza obiecte de mobilier, însă în timp ce prelucrează lemnul rezultă anumite deșeuri precum rumegușul. 

  Ținta lui nu sunt deșeurile, dar și acestea se pot folosi la încălzit, sau se pot presa transformându-le în brichete sau peleți pe care le poate valorifica. 

  Ce s-ar întâmpla dacă tâmplarul nostru și-ar schimba optica și mergând în atelier ar avea ca țintă să producă deșeuri, și în loc să producă un lucru valoros. 

  Ar fi un lucru înțelept? 

  Așa că, dacă nu ai făcut-o încă, îți recomand să îți schimbi preocuparea vieții prin a căuta cel mai de preț lucru în viața ta, prietenia cu Dumnezeu, și să învestești timpul și eforturile tale în direcția asta, fără să te îngrijorezi nici un pic referitor la lucrurile materiale.

  Petrule Kinga, Intructor exploratori, Tr.Sud

  Bonus - 2019. Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și neprihănirea Lui, și toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra. Matei 6:33
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Când lupți alături de Dumnezeul nevăzut

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...