Cu noaptea în cap

  Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și neprihănirea Lui, și toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra. Matei 6:33

  „Când eram de vârsta ta, căutam mereu jocuri. Mă trezeam dimineață la ora 5.00, la 5,30 eram în stația de autobuz, iar la ora 6.00 ajungeam la școală. Și ghici ce făceam de la 6.00 la 8.00? Aveam 120 de minute pline de joacă până începeam orele. Lucrul acesta s-a întâmplat din clasa a V-a până în clasa a VIII-a. Când tata mă trezea dimineața îl găseam citind din Biblie și-mi spunea: „Caută să te întâlnești prima dată cu Dumnezeu, măcar 5-10 minute și vei vedea ce frumoase vor fi orele de peste zi. La început nu prea l-am crezut. Nu prea aveam chef de studiu la ora 5.00 dimineața, însă am constatat mai târziu că minutele acelea 5 sau 10, au fost cele mai binecuvântate clipe din zi. Ele mi-au întărit relația cu Dumnezeu. Mi l-am făcut prieten pe viață. Jocurile au venit pe deasupra.

  Nu știu la ce oră te trezești tu, dar te încurajez să cauți prima dată să te întâlnești cu Dumnezeu. Stai cu El 5-10 minute la început de zi și vei vedea câte binecuvântări vei primi pe deasupra.”

  Marin Chirileanu, instructor de Exploratori Vatra Dornei

  Cu noaptea în cap - 2019. Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și neprihănirea Lui, și toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra. Matei 6:33
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Nu te teme, Eu sunt cu tine!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Soluția salvatoare

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Mai încearcă odată!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Mai bun ca GPS-ul

  Domnul te va păzi la plecare și la venire, de acum și pînă în veac....

  Publicate astăzi

  Piramida lui Maslow

  Când te străduiești să-i înveți pe alții, vei deveni tu însuți mai bun. Efortul de a fi sprijinul cuiva în nevoie ne face pe noi să ne simțim și să fim mai puternici. Vor crește cu adevărat doar cei care îi încurajează pe alții să crească și să se dezvolte.

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Fii curajos!

  Astăzi, Dumnezeu este la fel de puternic ca atunci. El îți știe situația, fricile, îndoielile, punctele tari și punctele slabe. El este pregătit să-ți inspire curaj și acțiune până când teama ta se va risipi.

  Iedul să nu-l fierbi în laptele mamei lui

  Roagă-te pentru copiii sau adolescenții tăi ori pentru cei din biserica ta! PROVOCARE: Fă ceva ca ei să fie ghidați de un adult competent pentru a folosi în mod corect gadgeturile!

  A fiatalokra leselkedő veszélyek

  „Örvendezz a te ifjúságodban, és vidámítson meg téged a szíved ifjúságod idejében, járj a te...