Cu noaptea în cap

Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și neprihănirea Lui, și toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra. Matei 6:33

„Când eram de vârsta ta, căutam mereu jocuri. Mă trezeam dimineață la ora 5.00, la 5,30 eram în stația de autobuz, iar la ora 6.00 ajungeam la școală. Și ghici ce făceam de la 6.00 la 8.00? Aveam 120 de minute pline de joacă până începeam orele. Lucrul acesta s-a întâmplat din clasa a V-a până în clasa a VIII-a. Când tata mă trezea dimineața îl găseam citind din Biblie și-mi spunea: „Caută să te întâlnești prima dată cu Dumnezeu, măcar 5-10 minute și vei vedea ce frumoase vor fi orele de peste zi. La început nu prea l-am crezut. Nu prea aveam chef de studiu la ora 5.00 dimineața, însă am constatat mai târziu că minutele acelea 5 sau 10, au fost cele mai binecuvântate clipe din zi. Ele mi-au întărit relația cu Dumnezeu. Mi l-am făcut prieten pe viață. Jocurile au venit pe deasupra.

Nu știu la ce oră te trezești tu, dar te încurajez să cauți prima dată să te întâlnești cu Dumnezeu. Stai cu El 5-10 minute la început de zi și vei vedea câte binecuvântări vei primi pe deasupra.”

Marin Chirileanu, instructor de Exploratori Vatra Dornei

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video