Cu noaptea în cap

  Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și neprihănirea Lui, și toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra. Matei 6:33

  „Când eram de vârsta ta, căutam mereu jocuri. Mă trezeam dimineață la ora 5.00, la 5,30 eram în stația de autobuz, iar la ora 6.00 ajungeam la școală. Și ghici ce făceam de la 6.00 la 8.00? Aveam 120 de minute pline de joacă până începeam orele. Lucrul acesta s-a întâmplat din clasa a V-a până în clasa a VIII-a. Când tata mă trezea dimineața îl găseam citind din Biblie și-mi spunea: „Caută să te întâlnești prima dată cu Dumnezeu, măcar 5-10 minute și vei vedea ce frumoase vor fi orele de peste zi. La început nu prea l-am crezut. Nu prea aveam chef de studiu la ora 5.00 dimineața, însă am constatat mai târziu că minutele acelea 5 sau 10, au fost cele mai binecuvântate clipe din zi. Ele mi-au întărit relația cu Dumnezeu. Mi l-am făcut prieten pe viață. Jocurile au venit pe deasupra.

  Nu știu la ce oră te trezești tu, dar te încurajez să cauți prima dată să te întâlnești cu Dumnezeu. Stai cu El 5-10 minute la început de zi și vei vedea câte binecuvântări vei primi pe deasupra.”

  Marin Chirileanu, instructor de Exploratori Vatra Dornei

  Cu noaptea în cap - 2019. Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și neprihănirea Lui, și toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra. Matei 6:33
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Când lupți alături de Dumnezeul nevăzut

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Privește mai sus

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Un om obișnuit cu biruința

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Două repere

  Mântuitorul Își găsea odihna la picioarele Tatălui Său dis-de-dimineață, când Se retrăgea din mijlocul ucenicilor și Se ruga. Acesta este modelul cel mai de succes în gestionarea stresului și a tensiunii zilnice. Ia-ți timp doar pentru tine și relația ta cu Dumnezeu!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  A mennyei kapukon át

  „Hit által vitetett fel Énók, hogy ne lásson halált, és nem találták meg, mert az...