Cămașa pe dos

  Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și neprihănirea Lui, și toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra. Matei 6:33

  Având o escală de nouă ore în New York, Robert și Silviu s-au gândit să plătească un taxi pentru a-i plimba să vadă o parte din atracțiile turistice ale orașului.  Șoferul nu doar că i-a plimbat pe la locurile frumoase ale orașului, dar a fost și un ghid excelelent vorbindu-le despre fiecare loc.  Însă în timp ce Robert era dornic să învețe cât mai multe, ascultând și privind cu atenție, Silviu nu își putea dezlipi privirea de la șofer.  Odată reîntorși la aeroport Silbiu îl întrebă pe Robert: “Ai observat că șoferul nostru avea cămașa pe dos?”

  Cunosc mulți oameni ca Silviu, care în loc să privească la întregul tablou, văd doar anumite detali mici și nesemnificative. 

  Dacă e să privești la toate imperfecțiunile acestei lumi, vei găsi o mulțime. De aceea, azi te invit să privești mai departe. La dragostea lui Dumnezeu pentru întreaga omenire. Caută să vezi de ce a ales Isus să moară pentru noi.  Sunt sigur că odată ce vei înțelege, vei putea să treci peste imperfecțiunile oamenilor și să îi iubești, la fel ca El.

  Benjamin Stan

  Cămașa pe dos - 2019. Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și neprihănirea Lui, și toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra. Matei 6:33
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  O binecuvântare veșnică

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Promisiuni uimitoare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Empatia

  Găseşte astăzi pe cineva cu care să empatizezi. Încearcă să-i oferi uşurare în durerea sa. Rămâi deschis la această posibilitate ca cei din jur să-şi poată împlini nevoile prin empatia ta. Pe lângă binele pe care îl faci altora, tu însuţi vei primi o recoltă de beneficii în ce priveşte bunăstarea fizică, psihică şi morală.

  Să fim o echipă!

  Părinte ceresc, vreau ca familia mea să lucreze ca o adevărată echipă! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să descoperi potențialul copilului tău și rolul care i se potrivește cel mai bine în familia voastră!

  Bűnbetegek orvossága

  „Miért ostorozzalak tovább, holott a bűnt növelitek? Minden fej beteg, és minden szív erőtelen. Tetőtől...