Cămașa pe dos

Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și neprihănirea Lui, și toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra. Matei 6:33

Având o escală de nouă ore în New York, Robert și Silviu s-au gândit să plătească un taxi pentru a-i plimba să vadă o parte din atracțiile turistice ale orașului.  Șoferul nu doar că i-a plimbat pe la locurile frumoase ale orașului, dar a fost și un ghid excelelent vorbindu-le despre fiecare loc.  Însă în timp ce Robert era dornic să învețe cât mai multe, ascultând și privind cu atenție, Silviu nu își putea dezlipi privirea de la șofer.  Odată reîntorși la aeroport Silbiu îl întrebă pe Robert: “Ai observat că șoferul nostru avea cămașa pe dos?”

De același autor

Socoteala iubirii

Atât…

Cunosc mulți oameni ca Silviu, care în loc să privească la întregul tablou, văd doar anumite detali mici și nesemnificative. 

Dacă e să privești la toate imperfecțiunile acestei lumi, vei găsi o mulțime. De aceea, azi te invit să privești mai departe. La dragostea lui Dumnezeu pentru întreaga omenire. Caută să vezi de ce a ales Isus să moară pentru noi.  Sunt sigur că odată ce vei înțelege, vei putea să treci peste imperfecțiunile oamenilor și să îi iubești, la fel ca El.

Benjamin Stan

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Cămașa pe dos - 2019. Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și neprihănirea Lui, și toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra. Matei 6:33 pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.