Cămașa pe dos

  Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și neprihănirea Lui, și toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra. Matei 6:33

  Având o escală de nouă ore în New York, Robert și Silviu s-au gândit să plătească un taxi pentru a-i plimba să vadă o parte din atracțiile turistice ale orașului.  Șoferul nu doar că i-a plimbat pe la locurile frumoase ale orașului, dar a fost și un ghid excelelent vorbindu-le despre fiecare loc.  Însă în timp ce Robert era dornic să învețe cât mai multe, ascultând și privind cu atenție, Silviu nu își putea dezlipi privirea de la șofer.  Odată reîntorși la aeroport Silbiu îl întrebă pe Robert: “Ai observat că șoferul nostru avea cămașa pe dos?”

  Cunosc mulți oameni ca Silviu, care în loc să privească la întregul tablou, văd doar anumite detali mici și nesemnificative. 

  Dacă e să privești la toate imperfecțiunile acestei lumi, vei găsi o mulțime. De aceea, azi te invit să privești mai departe. La dragostea lui Dumnezeu pentru întreaga omenire. Caută să vezi de ce a ales Isus să moară pentru noi.  Sunt sigur că odată ce vei înțelege, vei putea să treci peste imperfecțiunile oamenilor și să îi iubești, la fel ca El.

  Benjamin Stan

  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Iertare

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și...

  Păstrază-te curat

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și...

  Un păcătos iertat

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și...

  Mai mult decât o paradă

  Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și...

  Publicate astăzi

  Douăsprezece luni ale anului

  O lună nu este un timp prea scurt, dar nici prea lung. Prin urmare, cum ar fi dacă ai găsi un mic proiect personal pe care să-l desfășori împreună cu un prieten sau cu mai mulți? Să aveți un motiv de sărbătoare în fiecare lună încă de aici.

  Iertarea

  Vom reuși să îi iertăm pe alții numai cerându-I lui Isus în fiecare dimineață să ne dea ajutor, putere și un duh de iertare.

  Greutăţile financiare

  A trebuit să trecem prin multe încercări, dar acestea ne-au dat mari lecții pentru caracter. Am învățat să apreciem puținul pe care îl aveam, să fim foarte flexibili cu hobby-urile, să ne descurcăm cu puțin și să economisim mult, să exersăm permanent autocontrolul și să mulțumim lui Dumnezeu pentru toate lucrurile.

  Răspunsul religiei

  Doamne, arată-ne mie și copiilor mei frumusețea vieții când ești Tu la cârmă! PROVOCARE: Alege astăzi un imn pe care nu l-ai mai cântat de mult și fredonează-l ori de câte ori poți!

  Sátánt a saját cselekedetei ítélik el

  „És énekelik Mózesnek, az Isten szolgájának énekét, és a Báránynak énekét, ezt mondván: Nagyok és...