Sânge de OM

  „Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât să faci deptate, să iubești mila, și să umbli smerit cu Dumezeul tău?” Mica 6:8

  Omul: ce este omul să te gândești la el? Dar fiul omului ca să îl bagi în seamă? Psalmi 8:4 Și totuși pentru un singur om care ar fi păcătuit de-a lungul istoriei acestui pământ, Dumnezeu ar fi trimis pe Singurul Său Fiu ca să moară pentru el. Îți dai seama? Pentru acel singur OM…ai fi putut fi TU acel OM…Care este prețul unui OM? Preț de sânge. Sângele Regelui Universului.

  Dreptate, milă, smerenie: trei virtuți. Trei calități pe care OM-ul ar trebui să le aibă în caracterul său. OM-ul care a înțeles că este răscumpărat, că i s-a oferit o a doua șansă la viață, dă dovadă de două trăsături de caracter: milă și dreptate în relația cu semenii; iar în relația cu Dumnezeu dă dovadă de o altă trăsătură importantă: smerenie. Isaia 2:11

  Dumnezeu astăzi caută un OM. Ezechiel 22: 30. N-ai vrea să fii tu acela? Fii OM!

  Olivia Stănescu, coordonator exploratori Zona Dâmbovița, Conferința Muntenia

  Sânge de OM - 2019. „Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât să faci deptate, să iubești mila, și să umbli smerit cu Dumezeul tău?” Mica 6:8
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Emanuel: Dumnezeu cu noi!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Mare este Dumnezeu

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Nu te teme, Eu sunt cu tine!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Soluția salvatoare

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Publicate astăzi

  Cinci degete

  În lumea lui Dumnezeu, situația stă în felul următor, după cum o rezumă Pavel: „Când sunt slab, atunci sunt tare”; „Pot totul în Hristos, care mă întărește.”

  Țărmul păcii

  Ori de câte ori închid ochii și stau în liniște, imaginația mă poartă din nou în acest loc al solitudinii profunde și calme unde găsesc pace și unde Îl găsesc pe Dumnezeu. Iată ce mi-a oferit Isus: un țărm al păcii.

  Mintea şi comportamentul

  Soluția la toate provocările noastre nu este să ne îngrijorăm pentru că ne îngrijorăm, ci să renunțăm la aceste gânduri, să le înlocuim cu altele care edifică și duc spre o rezolvare. Astăzi supune-ți gândurile lui Isus Hristos și rezultatele te vor surprinde!

  Încurajează-i pe copii și pe tineri!

  Doamne, fă-mă atent și disponibil copiilor și tinerilor din preajma mea și dă-mi mereu un cuvânt de încurajare pentru ei! PROVOCARE: Fă-ți obiceiul ca în fiecare Sabat să apreciezi și să încurajezi un copil sau tânăr de la tine din biserică!

  Zűrzavar a városokban

  „A gonosz emberek pedig és az ámítók növekednek a rosszaságban, eltévelyítvén és eltévelyedvén.” (2Tim 3,13)„Isten...