Ce Dumnezeu mare ai!

  Să nu obosim în facerea binelui; căci la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Așa dar, cât avem prilej, să facem bine la toți, și mai ales fraților în credință. Galateni 6:9-10

  Într-o zi de vară a venit o vecină în vârstă la noi, să-i ducem covoarele la spălătorie. Doar eu eram acasă.  Neavând mașină, le-am  dus cu bicicleta, asigurând-o că i le voi aduce și înapoi.

  Zilele au trecut și vecina nu a mai dat nici un semn, așa că eu am uitat de ea. Mi-am luat câteva zile libere și m-am hotărât să merg la soțul în pastoral, duminică dimineață. Sâmbătă seara a venit vecina și m-a anunțat că luni putem lua covoarele, iar când a aflat că voi pleca a doua zi și n-o pot ajuta, a fost foarte dezamăgită. M-am despărțit de ea lăsând-o supărată.

  După ce am intrat în casă m-am rugat: “Doamne, ce mărturie las eu despre tine? Ce să fac?” Nici nu am terminat rugăciunea și mi-a venit gândul să mă duc la spălătorie, dar rațiunea îmi spunea că nu am ce căuta acolo, deoarece este sâmbătă seară. Întrucât gândul persista, am pornit spre spălătorie. Acolo era pustiu și gol. Dar o femeie se uita lung la mine, din curtea spălătoriei. . I-am spus problema mea și întâmplător era chiar mama patronului. M-a poftit înăuntru, i-am zis numele vecinei și mi-a dat covoarele.

  Când am bătut la ușa vecinei a rămas fără cuvinte, iar după ce i-am povestit totul a exclamat plină de bucurie: “Ce Dumnezeu mare ai!”

  Tudorascu Ibolyia, Intructor exploratori, Tr.Sud

  Ce Dumnezeu mare ai! - 2019. Să nu obosim în facerea binelui; căci la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Așa dar, cât avem prilej, să facem bine la toți, și mai ales fraților în credință. Galateni 6:9-10
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Privește mai sus

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Un om obișnuit cu biruința

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Biruința este a Domnului!

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...