Dinamita sufletului tău

Să nu obosim în facerea binelui; căci la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală. Așa dar, cât avem prilej, să facem bine la toți, și mai ales fraților în credință. Galateni 6:9-10

Majoritatea dintre noi am spus măcar odată: „lasă-mă în pace!”. Am șutat de pe lângă noi toate cuvintele și acțiunile celor mari care ne doreau binele. Ne-am cocoțat în culmea puterii noastre și am luat decizia să ne facem singuri planurile. Ce zici!? A mers!?

E nașpa. De fiecare dată, când am evitat să ne oprim din iureșul nostru, am suferit de pe urma consecințelor ce au urmat. Știi de ce? Există o lege simplă: ce semeni, aia vei secera. Dacă pui fasole în pământ nu poți aștepta să culegi portocale. Corect!? La fel se întâmplă și în plan spiritual. Fă binele și vei culege binele.

Ai o dinamită în sufletul tău. Operează pe baza acestei legi. Dacă vrei să nu-ți explodeze murdăria în față, atunci caută în fiecare zi să pui problemele tale în mâna lui Dumnezeu. Ai ocazia azi, să scapi de dinamita periculoasă.

Doru Parascineț, Director Tineret, Conferința Transilvania de Nord

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video