Bucurați-vă!

  Bucurați-vă întotdeauna. Rugați-vă neîncetat. Mulțumiți lui Dumnezeu pentru toate lucrurile; căci aceasta este voia lui Dumnezeu, în Hristos Isus, cu privire la voi. 1 Tesaloniceni 5:16-18

  Apostolul Pavel, în epistolele sale, de câteva ori ne adresează cuvintele: „Bucurați-vă!” Este ușor să ne exprimăm bucuria atunci când totul merge bine, dar cum procedăm atunci când trecem prin greutăți?

  În urmă cu câțiva ani, fratele meu trecuse printr-un accident vascular cerebral… Recunosc, mi-am pus întrebarea: „de ce, așa de tânăr?”, de-abia împlinise 50 de ani. Îi sunt recunoscătoare Domnului, că a trimis o prietenă dragă care m-a îndemnat să găsesc în fiecare zi 5 motive de mulțumire la adresa lui Dumnezeu. La început motivele mele de mulțumire erau cam sărăcăcioase, dar pe zi ce trecea deveneau mai dese, mai bogate. Aveam bucurie în inimă când fratele meu mă recunoștea, îmi zâmbea, îmi adresa câteva cuvinte. Și da, eram bucuroasă că îl mai văd o zi, apoi încă o zi…

  Săptămânile acelea au fost grele, dar privind înapoi, nu am putut să nu observ cât de minunat a condus Dumnezeu lucrurile, câte încurajări am primit din partea Lui, atunci când aveam cea mai mare nevoie. Îi mulțumesc că mi-a reamintit să mă bucur indiferent de împrejurări, să mă rog, menținând vie relația cu El și să fiu mulțumitoare „pentru toate lucrurile”.

  Csete Csilla Edith, Intructor exploratori, Tr.Sud

  Bucurați-vă! - 2019. Bucurați-vă întotdeauna. Rugați-vă neîncetat. Mulțumiți lui Dumnezeu pentru toate lucrurile; căci aceasta este voia lui Dumnezeu, în Hristos Isus, cu privire la voi. 1 Tesaloniceni 5:16-18
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Mare este Dumnezeu

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Nu te teme, Eu sunt cu tine!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Soluția salvatoare

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Mai încearcă odată!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...