LUMINA ÎN ÎNTUNERIC

  Cei înțelepți vor străluci ca strălucirea cerului, și cei ce vor învăța pe mulți să umble în neprihănire vor străluci ca stelele, în veac și în veci de veci. Daniel 12:3

  Odată, un copil a fost întrebat ce anume luminează mai puternic? Soarele sau luna și stelele? Copilul a răspuns că luna și stelele deoarece ele luminează în timp ce este întuneric, în timp ce soarele luminează ziua, când este lumină. Deși pare doar o glumă, aceasta conține și un sâmbure de adevăr pentru că atunci când este întuneric, cea mai slabă luminiță se vede mult mai ușor. Stelele sunt pe cer și ziua, dar ele nu se văd de lumian orbitoare a soarelui. Dar când soarele apune, întunericul le scoate în evidență. 

  Chiar dacă suntem mici și neînsemnați, dacă ne trăim credința, vom lumina ca niște stele în întuneric. Uneori o vorbă frumoasă spusă într-un moment de provocare, alteori un gest frumos sau o atitudine răbdătoare vor da mărturie că noi reflectăm lumina cerului. La fel ca luna, nu putem produce lumina dar putem s-o reflectăm pe aceea care vine de la Domnul Isus. Alege astăzi să strălucești prin felul tău de a fi, chiar dacă în jurul tău este întuneric.

  Beniamin Anca, Pastor – Instructor Exploratori, Cluj – Napoca

  LUMINA ÎN ÎNTUNERIC - 2019. Cei înțelepți vor străluci ca strălucirea cerului, și cei ce vor învăța pe mulți să umble în neprihănire vor străluci ca stelele, în veac și în veci de veci. Daniel 12:3
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Fii smart!

  "Voi face după cuvântul tău. Îți voi da o inimă înțeleaptă și pricepută, așa cum...

  Casa lui David

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Floare de colț

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Urmașii

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Publicate astăzi

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Răzbunarea nu este a noastră

  Ţi-a greşit cândva cineva? Dacă te gândeşti la răzbunare, ia în considerare ce spune Dumnezeu: „Răzbunarea este a Mea, Eu voi răsplăti.” El nu-ţi cere să te răzbuni, mai degrabă să împlineşti nevoile de bază ale vrăjmaşului tău, după cum te îndrumă textul de astăzi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Bizonyosodjunk meg Isten jóságáról!

  „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki Őbenne bízik.”...