Invențiile lui Dumnezeu

  Cei înțelepți vor străluci ca strălucirea cerului, și cei ce vor învăța pe mulți să umble în neprihănire vor străluci ca stelele, în veac și în veci de veci. Daniel 12:3

  Dacă vom căuta pe internet cei mai înțelepți oameni care au trăit pe pământ vom fi direcționați către Albert Einstein, Leonardo da Vinci, Issac Newton, Galileo Galilei, etc. Sunt mulți oameni care îi califică pe cei deștepți ca fiind înțelepți și invers. Biblia vorbește de aproximativ 420 ori despre înțelepciune, cam de 10 ori la fiecare 28 de pagini. Acest lucru atestă importanța acestui subiect. Cine a fost cel mai înțelept Om care a trăit pe acest pământ? Isus este înţelepciunea noastră. 1 Corinteni 1:30 

  El, nu doar că posedă înțelepciunea, ci El reprezintă Modelul Suprem al Înțelepciunii, iar creștinii, trebuie să-I calce pe urmele și să strălucească asemenea Lui. De fapt, de-a lungul istoriei umane aceștia au luminat prin invențiile înțelepciunii (90% din invenții vin din creștinism): 

  • creștinii au inventat spitalele; 

  • creștinii au inventat universitățile; 

  • creștinii au fost inițiatorii educației publice, gratuite; 

  • creștinii au început orfelinatele

  Oare câte invenții se mai află încă închise în seiful lui Dumnezeu, așteptând doar oameni înțelepți și timpul potrivit pentru a fi scoase? Este timpul ca Înțelepciunea să strălucească și prin tine…azi și în veci de veci!

  Lucian Răcilă, director departament educaţie

  Invențiile lui Dumnezeu - 2019. Cei înțelepți vor străluci ca strălucirea cerului, și cei ce vor învăța pe mulți să umble în neprihănire vor străluci ca stelele, în veac și în veci de veci. Daniel 12:3
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Nu poți singur

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  A ști și a face!

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  Alege dreptatea!

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  Fii folositor!

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  Publicate astăzi

  Povești în șase cuvinte

  Chiar dacă nu-i ușor, scrie-ți azi povestea din șase cuvinte. Este loc de sinceritate, nu trebuie să o faci publică, doar gândește-te la acest lucru.

  Ajutor! Sunt mamă!

  A fi mamă nu este ușor, mai ales dacă ești singură. Dar Dumnezeu a promis că nu ne va lăsa, ci El ne va fi puterea. Deci mă prind de făgăduința aceasta: Dumnezeu o va salva pe fiica mea.

  Actele de bunătate

  Faptele de generozitate cu ajutorul banilor sunt un tip special de slujire, pentru că implicarea într-o asemenea slujire nu numai că satisface nevoile altora, dar îi şi ajută pe aceştia să îi fie recunoscători lui Dumnezeu. Cu alte cuvinte, Dumnezeu este onorat prin aceste acte, când vin dintr-o inimă generoasă şi bună.

  Istorii repetate

  Învață-ne, Doamne, să căutăm voia Ta în Scripturi! Și învață-ne, Te rugăm, să le oferim cunoașterea de Tine și copiilor noștri! PROVOCARE: Dacă ai ocazia, spune-i astăzi unui copil sau unui tânăr cât de mult îl iubește Dumnezeu și ce planuri mari a pregătit pentru el!

  Bölcsességre van szükségünk

  „Hanem menjetek inkább Izráel házának eltévelyedett juhaihoz.” (Mát 10,6)„Amikor az emberek gyakorlati élete nem kerül...