Invențiile lui Dumnezeu

  Cei înțelepți vor străluci ca strălucirea cerului, și cei ce vor învăța pe mulți să umble în neprihănire vor străluci ca stelele, în veac și în veci de veci. Daniel 12:3

  Dacă vom căuta pe internet cei mai înțelepți oameni care au trăit pe pământ vom fi direcționați către Albert Einstein, Leonardo da Vinci, Issac Newton, Galileo Galilei, etc. Sunt mulți oameni care îi califică pe cei deștepți ca fiind înțelepți și invers. Biblia vorbește de aproximativ 420 ori despre înțelepciune, cam de 10 ori la fiecare 28 de pagini. Acest lucru atestă importanța acestui subiect. Cine a fost cel mai înțelept Om care a trăit pe acest pământ? Isus este înţelepciunea noastră. 1 Corinteni 1:30 

  El, nu doar că posedă înțelepciunea, ci El reprezintă Modelul Suprem al Înțelepciunii, iar creștinii, trebuie să-I calce pe urmele și să strălucească asemenea Lui. De fapt, de-a lungul istoriei umane aceștia au luminat prin invențiile înțelepciunii (90% din invenții vin din creștinism): 

  • creștinii au inventat spitalele; 

  • creștinii au inventat universitățile; 

  • creștinii au fost inițiatorii educației publice, gratuite; 

  • creștinii au început orfelinatele

  Oare câte invenții se mai află încă închise în seiful lui Dumnezeu, așteptând doar oameni înțelepți și timpul potrivit pentru a fi scoase? Este timpul ca Înțelepciunea să strălucească și prin tine…azi și în veci de veci!

  Lucian Răcilă, director departament educaţie

  Invențiile lui Dumnezeu - 2019. Cei înțelepți vor străluci ca strălucirea cerului, și cei ce vor învăța pe mulți să umble în neprihănire vor străluci ca stelele, în veac și în veci de veci. Daniel 12:3
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Casa lui David

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Floare de colț

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Urmașii

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Primăvară = binecuvântare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Publicate astăzi

  Trei crai de la Răsărit

  La final, întreabă-te ce fel de daruri poți aduce tu prin care să-L recunoști pe Domnul Isus ca Rege, Mare-Preot și Jertfă pentru salvarea celui pierdut.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Ecoul cuvintelor mele

  Cuvintele sunt arme foarte periculoase, care pot aduce bine sau rău. Adu-ţi aminte astăzi de situaţia băiatului care a reacţionat la ecoul propriilor cuvinte. Să folosim cuvintele pentru a domoli mânia şi pentru a aduce pace în inimile celor care ne ascultă.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie autentică

  Roagă-te pentru tinerii plecați din biserică! PROVOCARE: Folosește o ocazie pentru a le mulțumi în mod autentic tinerilor pentru implicarea lor în slujire!

  Krisztus az egyetlen Megváltó

  „Aki megszabadított minket a sötétség hatalmából, és általvitt az Ő szerelmes Fiának országába. Akiben van...