R136a1

  Cei înțelepți vor străluci ca strălucirea cerului, și cei ce vor învăța pe mulți să umble în neprihănire vor străluci ca stelele, în veac și în veci de veci. Daniel 12:3

  Cea mai mare stea cunoscută este UY Scuti, diametrul ei fiind de 1708 ori mai mare decât cel al Soarelui. Unui avion care înconjoară Pământul în aproximativ 45 de ore i-ar lua 1086 de ani să înconjoare această stea uriașă. Totuși, ea nu este și cea mai luminoasă stea. Cea mai grea, și totodată cea mai luminoasă stea, este considerată a fi R136a1, care este de 8,7 milioane de ori mai strălucitoare decât Soarele.

  La Dumnezeu strălucirea se măsoară altfel.

  Sunt în lumea noastră oameni care sunt strălucitor de inteligenți, dar ei pot fi departe de Dumnezeu și pot conduce pe mulți înspre întuneric spiritual. Pe de altă parte, sunt oameni care au o înțelepciune cerească și, prin cuvintele lor, prin gesturile și faptele lor conduc pe mulți către împărăția lui Dumnezeu. Atunci când Isus va reveni, se va vedea cine a fost întuneric și cine a avut adevărata strălucire!

  Doresc să fii una dintre cele mai strălucitoare stele atunci când Isus se va întoarce. Începe de pe acum să strălucești!!!

  Adi Toader – masterghid

  R136a1 - 2019. Cei înțelepți vor străluci ca strălucirea cerului, și cei ce vor învăța pe mulți să umble în neprihănire vor străluci ca stelele, în veac și în veci de veci. Daniel 12:3
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Când lupți alături de Dumnezeul nevăzut

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...