Încă nu ai ajuns acasă

  Cei înțelepți vor străluci ca strălucirea cerului, și cei ce vor învăța pe mulți să umble în neprihănire vor străluci ca stelele, în veac și în veci de veci. Daniel 12:3

  Un misionar s-a întors din lucrarea sa după o perioadă lungă petrecută în mijlocul celor mai mari pericole şi celor mai înapoiaţi oameni. Când vaporul său a ajuns în port, o fanfară era pe chei şi întâmpina pe unul dintre bărbaţii care a venit odată cu el. Lume multă, flori, muzică, veselie și onoare erau acordate acestui bărbat. Pe el nu l-a aşteptat nimeni. Nu a primit niciun cuvânt de bun venit, deși îşi petrecuse ani întregi pentru cea mai nobilă lucrare de a-i educa şi creştina pe acei oameni înapoiaţi. Şi-a luat o cameră la un hotel ieftin şi aştepta ca ziua următoare să se îndrepte spre oraşul său natal.

  Trist, înainte de culcare s-a rugat: „Doamne, am făcut tot ce am putut pentru Tine, mi-am pus viaţa în pericol şi nimeni nu mă bagă în seamă, iar acest aventurier care a împuşcat oameni și animale este aşteptat cu muzică şi flori. De ce, Doamne?” Misionarul a adormit şi în timpul nopţii a avut un vis. A văzut o nouă ancorare a unui vapor la ţărmul veşniciei. Printre cei care coborau din acel vapor s-a văzut şi pe sine. O muzică extraordinară, intonată de mii de îngeri i-a întâmpinat pe cei mântuiţi. Însuşi Isus Le-a ieșit în întâmpinare. S-a oprit în dreptul lui şi I-a pus pe cap o coroană urându-i „Bun venit în Împărăţia Cerurilor!”. Era fericit! Dimineaţa când s-a trezit era deosebit de mulţumit şi împăcat. O voce îi răsuna mereu în minte: „Prietene, tu nu ai ajuns încă acasă! Mai aşteaptă puţin, mai ai de călătorit, de spus și altora şi vei vedea ce primire te așteaptă!”

  Benjamin Stan

  Încă nu ai ajuns acasă - 2019. Cei înțelepți vor străluci ca strălucirea cerului, și cei ce vor învăța pe mulți să umble în neprihănire vor străluci ca stelele, în veac și în veci de veci. Daniel 12:3
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Fii smart!

  "Voi face după cuvântul tău. Îți voi da o inimă înțeleaptă și pricepută, așa cum...

  Casa lui David

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Floare de colț

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Urmașii

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Publicate astăzi

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Răzbunarea nu este a noastră

  Ţi-a greşit cândva cineva? Dacă te gândeşti la răzbunare, ia în considerare ce spune Dumnezeu: „Răzbunarea este a Mea, Eu voi răsplăti.” El nu-ţi cere să te răzbuni, mai degrabă să împlineşti nevoile de bază ale vrăjmaşului tău, după cum te îndrumă textul de astăzi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Bizonyosodjunk meg Isten jóságáról!

  „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki Őbenne bízik.”...