Încă nu ai ajuns acasă

  Cei înțelepți vor străluci ca strălucirea cerului, și cei ce vor învăța pe mulți să umble în neprihănire vor străluci ca stelele, în veac și în veci de veci. Daniel 12:3

  Un misionar s-a întors din lucrarea sa după o perioadă lungă petrecută în mijlocul celor mai mari pericole şi celor mai înapoiaţi oameni. Când vaporul său a ajuns în port, o fanfară era pe chei şi întâmpina pe unul dintre bărbaţii care a venit odată cu el. Lume multă, flori, muzică, veselie și onoare erau acordate acestui bărbat. Pe el nu l-a aşteptat nimeni. Nu a primit niciun cuvânt de bun venit, deși îşi petrecuse ani întregi pentru cea mai nobilă lucrare de a-i educa şi creştina pe acei oameni înapoiaţi. Şi-a luat o cameră la un hotel ieftin şi aştepta ca ziua următoare să se îndrepte spre oraşul său natal.

  Trist, înainte de culcare s-a rugat: „Doamne, am făcut tot ce am putut pentru Tine, mi-am pus viaţa în pericol şi nimeni nu mă bagă în seamă, iar acest aventurier care a împuşcat oameni și animale este aşteptat cu muzică şi flori. De ce, Doamne?” Misionarul a adormit şi în timpul nopţii a avut un vis. A văzut o nouă ancorare a unui vapor la ţărmul veşniciei. Printre cei care coborau din acel vapor s-a văzut şi pe sine. O muzică extraordinară, intonată de mii de îngeri i-a întâmpinat pe cei mântuiţi. Însuşi Isus Le-a ieșit în întâmpinare. S-a oprit în dreptul lui şi I-a pus pe cap o coroană urându-i „Bun venit în Împărăţia Cerurilor!”. Era fericit! Dimineaţa când s-a trezit era deosebit de mulţumit şi împăcat. O voce îi răsuna mereu în minte: „Prietene, tu nu ai ajuns încă acasă! Mai aşteaptă puţin, mai ai de călătorit, de spus și altora şi vei vedea ce primire te așteaptă!”

  Benjamin Stan

  Încă nu ai ajuns acasă - 2019. Cei înțelepți vor străluci ca strălucirea cerului, și cei ce vor învăța pe mulți să umble în neprihănire vor străluci ca stelele, în veac și în veci de veci. Daniel 12:3
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Raspuns pentru suflet

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  De ce te implici?

  “Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât...

  Credința instrument al cunoașterii

  Cine este înțelept, să ia seama la aceste lucruri! Cine este priceput, să le înțeleagă!...

  Cât mai sus

  Cine este înțelept, să ia seama la aceste lucruri! Cine este priceput, să le înțeleagă!...

  Publicate astăzi

  La ora șase începe programul TV

  Nimic nu se mai poate face fără sacrificii și voință. Provocarea vieții tale de astăzi este să te smulgi măcar pentru câteva zeci de minute din fața ecranelor și să oferi acel timp unui semen al tău sau lui Dumnezeu. Să știi că nu-i poți auzi de-adevăratelea pe cei de lângă tine sau pe Mântuitorul tău în zgomotul divertismentului sau al ficțiunii. Fă puțină liniște și privește un pic în gol; vei vedea cu mult mai mult!

  Binecuvântări deghizate

  Am cerut de la Dumnezeu iertare pentru gândurile mele nechibzuite de mai înainte. Niciodată nu m-am gândit că o să-I mulțumesc pentru căldura excesivă. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru mila Sa! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru dragostea Sa! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru harul Său! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru căldură!

  Slujirea lui Dumnezeu (I)

  Dacă Hristos ar veni astăzi, din ce grup ai face parte? Ai ajutat pe cineva care are o nevoie foarte importantă? Le-ai întins o mână de ajutor celor uitaţi şi oropsiţi? Dumnezeu primeşte ajutorul tău şi dragostea ta pentru semeni ca şi când le-ai fi manifestat faţă de El.

  Eu sau el

  Doamne, învață-ne să Te iubim mai mult și să căutăm mai întâi Împărăția Ta! PROVOCARE: Roagă-te astăzi pentru copiii fraților tăi de credință care au fost cândva în biserică și acum nu mai sunt! Dacă ai ocazia, reamintește-le un moment frumos din biserică!

  A három angyal üzenete

  „Ímé, én elküldöm néktek Illyést, a prófétát, mielőtt eljön az Úrnak nagy és félelmetes napja.”...