Fără mofturi

  Nu faceți nimic din duh de ceartă sau din slavă deșartă; ci în smerenie fiecare să privească pe altul mai pe sus de el însuș. 4 Fiecare din voi să se uite nu la foloasele lui, ci și la foloasele altora. Filipeni 2:3-4

  „În secolul XXI se spune că nu mai contează ceea ce faci tu însuți, ci cum știi să-i motivezi pe cei ce te înconjoară. Un exemplu perfect sunt câinii. Câinele nu-și face griji: „Mai întâi du-mă acasă, hrănește-mă, spală-mă, apoi voi da din coadă.” El, dând din coadă, demonstrează afecțiunea și sentimentele, apoi primește în schimb ce i se cuvine. Cu toate acestea, el nu-ți cere nimic să-i dai. El se comportă în așa fel, încât tu singur îi dai ceea de ce are nevoie.

  Cățeii nu fac mofturi când trebuie să-și arate atașamentul și dragostea. Când un cățel ține la o persoană, îi arată asta. Așa că ar trebui să le urmăm exemplul. Micile semne și gesturi cu înțeles pe care le arătăm celorlalți au un impact major asupra relațiilor pe care le avem sau le putem dezvolta. Mările și oceanele nu pot exista fără fiecare particulă de apă. Fiecare om își joacă propriul rol în această lume. Suntem cu toții o mică parte a întregului și avem datoria să lucrăm pentru binele altora. Aceasta a făcut Dumnezeu, înainte ca noi să facem ceva, El a făcut totul pentru noi…”

  Sorin Bălăceanu, Instructor de exploratori Pătrăuți

  Fără mofturi - 2019. Nu faceți nimic din duh de ceartă sau din slavă deșartă; ci în smerenie fiecare să privească pe altul mai pe sus de el însuș. 4 Fiecare din voi să se uite nu la foloasele lui, ci și la foloasele altora. Filipeni 2:3-4
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  O binecuvântare veșnică

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Promisiuni uimitoare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Alege binecuvântarea specială!

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Empatia

  Găseşte astăzi pe cineva cu care să empatizezi. Încearcă să-i oferi uşurare în durerea sa. Rămâi deschis la această posibilitate ca cei din jur să-şi poată împlini nevoile prin empatia ta. Pe lângă binele pe care îl faci altora, tu însuţi vei primi o recoltă de beneficii în ce priveşte bunăstarea fizică, psihică şi morală.

  Să fim o echipă!

  Părinte ceresc, vreau ca familia mea să lucreze ca o adevărată echipă! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să descoperi potențialul copilului tău și rolul care i se potrivește cel mai bine în familia voastră!

  Bűnbetegek orvossága

  „Miért ostorozzalak tovább, holott a bűnt növelitek? Minden fej beteg, és minden szív erőtelen. Tetőtől...