Ceasul

  Nu faceți nimic din duh de ceartă sau din slavă deșartă; ci în smerenie fiecare să privească pe altul mai pe sus de el însuș. 4 Fiecare din voi să se uite nu la foloasele lui, ci și la foloasele altora. Filipeni 2:3-4

  CEASUL 

  Așa-i că îţi dorești să fii special și pentru asta faci orice efort? Să știi că poți fii deosebit doar fiind tu însuţi, pentru că ești unic. Cunosc un copil obișnuit căruia nu-i place lăudăroșenia, sau, cum spune Pavel, lucrurile făcute din „slavă deșartă”. Insă în clasa lui a te lăuda cu prețul noilor achiziții e ceva obișnuit. Băiatul a primit într-o zi în dar de la tatăl lui un ceas de mână frumos şi scump. A doua zi colegii l-au iscodit: „Cu cât l-ai luat?” „Cu 5 lei de la Ocska!” (în traducere, piața de vechituri). Ce părere ai, a fost deosebit? Te asigur că da! El a dovedit marele curaj de a sfida nonvaloarea. Nu contează ceea ce ai, ci ceea ce ești. Toți eroii, bogaţi sau săraci, au fost atât de speciali încât li s-a dus vestea până la noi. Iar Isus i-a întrecut pe toți. Copile drag, care poate încă mai porți acel ceas pe mână și tu copile drag care doar ți-l dorești, să știi că cele mai mari averi sunt acelea care nu sunt de cumpărat. Laudă-te doar cu ceea ce ești şi cu cât ești de iubit. Și atunci vei fi deosebit. Așa îţi doresc, copil deosebit!

  Cipriana Gedo, instructor exploratori, Nazna, Conferința Transilvania Sud

  Ceasul - 2019. Nu faceți nimic din duh de ceartă sau din slavă deșartă; ci în smerenie fiecare să privească pe altul mai pe sus de el însuș. 4 Fiecare din voi să se uite nu la foloasele lui, ci și la foloasele altora. Filipeni 2:3-4
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Privește mai sus

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Un om obișnuit cu biruința

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Biruința este a Domnului!

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...