Busola de aur

  Nu faceți nimic din duh de ceartă sau din slavă deșartă; ci în smerenie fiecare să privească pe altul mai pe sus de el însuș. 4 Fiecare din voi să se uite nu la foloasele lui, ci și la foloasele altora. Filipeni 2:3-4

  În acest verset întâlnim expuse, într-un mod extraordinar, extremele trăirii ființei umane. Atenție! Ele pot fi și izvorul motivațiilor tale. Orice faci din duh de ceartă este departe de Dumnezeu și-ți provoacă durere și suferință adâncă în suflet iar semenului tău îi poate aduce ofensă sau dispreț. De asemenea, tot ce încerci să faci pentru slava ta deșartă poate fi mai întâi plăcut, dulce…dar mai apoi, amar și, în mod sigur, va contribui la dezamăgirea ta profundă. Vei constata că lumea aceasta nu se mai satură să amăgească oameni inocenți și sinceri, care,  în schimb, pot să aleagă să-și pună viața lor prețioasă în mâna iubitului nostru Mântuitor.  

  Textul acesta, atât de frumos reprezintă ”busola de aur a credinței” noastre. El ne arată că ”în smerenie fiecare să privească pe altul mai pe sus de el însuși și fiecare din voi să se uite nu la foloasele lui, ci și la foloasele altora”,  pentru că așa a făcut ISUS! EL trebuie să fie modelul nostru! Pe măsură ce devenim mai umili și alegem să ne răstignim firea noastră, așa, oricât de mici am fi, vom ajungem să gustăm și să cunoaștem puterea binecuvântată a lui Isus de salvare a oamenilor, dintre care cel dintâi ești tu.

  Marcel Asanache

  Busola de aur - 2019. Nu faceți nimic din duh de ceartă sau din slavă deșartă; ci în smerenie fiecare să privească pe altul mai pe sus de el însuș. 4 Fiecare din voi să se uite nu la foloasele lui, ci și la foloasele altora. Filipeni 2:3-4
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Privește mai sus

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Un om obișnuit cu biruința

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Biruința este a Domnului!

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...