Bomba

  De altă parte, știm că toate lucrurile lucrează împreună spre binele celorce iubesc pe Dumnezeu, și anume, spre binele celorce sunt chemați după planul Său. Romani 8:28

  Îți place să fi chițibușar? Te provoc să descoperi singur diferențele dintre cele patru forme în care Dumnezeu te încurajează astăzi:

  Romani 8:28

  „Și știm că în toate lucrurile, Dumnezeu lucrează pentru binele celor ce-L iubesc, celor ce-au fost chemați după planul Său.” (NIV)

  „Și știm că pentru cei ce-l iubesc pe Dumnezeu toate lucrurile lucrează spre bine, pentru cei chemați după scopul Său.” (ESV).

  „Și știm că toate lucrurile lucrează împreună pentru binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, celor ce sunt chemați după planul Său.” (KJV)

  „De altă parte, știm că toate lucrurile lucrează împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, și anume spre binele celor ce sunt chemați după planul Său.” (V D. Cornilescu)

  Acum că ai făcut o muncă de exeget, te provoc la meditație: câte lucruri ai de făcut astăzi? Te-ai gândit vreodată că Dumnezeu este prezent în toate momentele? De câte lucruri neplăcute vei avea parte astăzi? Te-ai gândit că prin toate lucrurile acelea Dumnezeu îți vrea binele?

  În 2004, pe data de 11 martie, fratele meu cobora din apartament și se grăbea spre locul de muncă. Și-a servit micul dejun în grabă și tot în grabă mergea spre stația de autobuz. Era una din zilele importante și bine înțeles, chiar atunci se întâmpla să întârzie. Deși l-au trecut sudorile alergând după autobuz, l-a pierdut. Nu trece multă vreme și o zarvă stranie a cutreierat întreaga lume: o bombă a făcut ravagii la metroul din Madrid. Cu inima zguduită, și-a spus: „Autobuzul pe care l-am pierdut m-ar fi dus tocmai în miezul dezastrului.” 

  Te îngrijorezi de lucrurile prin care treci? Nu uita că toate lucrurile lucrează spre binele tău. Secretul este unul singur: iubește-L pe Dumnezeu și rămâi loial chemării. Și astăzi ești chemat:

  Pentru Domnul, gata oricând?

  Daniel Nițu, coordonator exploratori Zona Ialomița, pastor Conferința Muntenia

  Bomba - 2019. De altă parte, știm că toate lucrurile lucrează împreună spre binele celorce iubesc pe Dumnezeu, și anume, spre binele celorce sunt chemați după planul Său. Romani 8:28
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  Gândul veșniciei

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Când lupți alături de Dumnezeul nevăzut

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Biruința este a Domnului! 2

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Privește mai sus

  Și toată mulțimea aceasta va ști că Domnul nu mântuiește nici prin sabie nici prin...

  Publicate astăzi

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Bunicuţa

  Despre bunici se spune că nepoţii sunt ca o coroană pentru el. Despre copii, textul spune că părinţii sunt mândri de ei. Toţi suntem incluşi în acest text, chiar dacă nu toţi suntem părinţi sau bunici, toţi suntem copii şi toţi trebuie să avem un respect profund faţă de generaţiile trecute.

  Acceptă-mă așa cum sunt!

  Doamne, Te rog să mă ajuți să-mi accept copilul așa cum este și să-i pot arăta, prin vorbe și fapte, aprecierea mea! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să stai de vorbă cu copilul tău, să îl asiguri de toată prețuirea pe care i-o porți și să te străduiești ca, prin purtarea ta, să simtă acest sentiment înălțător!

  A biztos prófétai szó

  „Mert e látomás bizonyos időre szól, de vége felé siet és meg nem csal; ha...