Bomba

  De altă parte, știm că toate lucrurile lucrează împreună spre binele celorce iubesc pe Dumnezeu, și anume, spre binele celorce sunt chemați după planul Său. Romani 8:28

  Îți place să fi chițibușar? Te provoc să descoperi singur diferențele dintre cele patru forme în care Dumnezeu te încurajează astăzi:

  Romani 8:28

  „Și știm că în toate lucrurile, Dumnezeu lucrează pentru binele celor ce-L iubesc, celor ce-au fost chemați după planul Său.” (NIV)

  „Și știm că pentru cei ce-l iubesc pe Dumnezeu toate lucrurile lucrează spre bine, pentru cei chemați după scopul Său.” (ESV).

  „Și știm că toate lucrurile lucrează împreună pentru binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, celor ce sunt chemați după planul Său.” (KJV)

  „De altă parte, știm că toate lucrurile lucrează împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, și anume spre binele celor ce sunt chemați după planul Său.” (V D. Cornilescu)

  Acum că ai făcut o muncă de exeget, te provoc la meditație: câte lucruri ai de făcut astăzi? Te-ai gândit vreodată că Dumnezeu este prezent în toate momentele? De câte lucruri neplăcute vei avea parte astăzi? Te-ai gândit că prin toate lucrurile acelea Dumnezeu îți vrea binele?

  În 2004, pe data de 11 martie, fratele meu cobora din apartament și se grăbea spre locul de muncă. Și-a servit micul dejun în grabă și tot în grabă mergea spre stația de autobuz. Era una din zilele importante și bine înțeles, chiar atunci se întâmpla să întârzie. Deși l-au trecut sudorile alergând după autobuz, l-a pierdut. Nu trece multă vreme și o zarvă stranie a cutreierat întreaga lume: o bombă a făcut ravagii la metroul din Madrid. Cu inima zguduită, și-a spus: „Autobuzul pe care l-am pierdut m-ar fi dus tocmai în miezul dezastrului.” 

  Te îngrijorezi de lucrurile prin care treci? Nu uita că toate lucrurile lucrează spre binele tău. Secretul este unul singur: iubește-L pe Dumnezeu și rămâi loial chemării. Și astăzi ești chemat:

  Pentru Domnul, gata oricând?

  Daniel Nițu, coordonator exploratori Zona Ialomița, pastor Conferința Muntenia

  Bomba - 2019. De altă parte, știm că toate lucrurile lucrează împreună spre binele celorce iubesc pe Dumnezeu, și anume, spre binele celorce sunt chemați după planul Său. Romani 8:28
  Explo
  Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

  Din aceeași categorie

  În vârf

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Emanuel: Dumnezeu cu noi!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Mare este Dumnezeu

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Nu te teme, Eu sunt cu tine!

  nu te teme, căci Eu sînt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu...

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare înțelepte

  Cine se mulțumește să memoreze va ajunge să se creadă înțelept, dar va descoperi că prea multe bagaje, fără a fi organizate, sunt nu doar inutile, ci chiar dăunătoare. Există oameni ne­buni care știu pe de rost volume întregi, dar există și înțelepți care nici măcar nu știu să citească. Cine a găsit un om înțelept să-l păstreze în apropierea lui; informație ne oferă toți roboții planetei.

  Domnul poartă de grijă

  Data viitoare când vei avea de înfruntat o încercare, nu te gândi prea mult la multiplele căi prin care ai putea eșua. În schimb, roagă-te lui Dumnezeu pentru succes. El nu este niciodată prea ocupat să ne audă rugăciunile și este gata să intervină, dacă Îl rugăm.

  Comportamentul şi gândirea

  Alege acțiuni nobile, oneste, responsabile și cinstite, care arată respect și apreciere față de alții și în special împlinesc nevoile cuiva. Gândurile și faptele sunt legate atât de strâns încât se determină reciproc. Prin faptele tale vei împlini voia Domnului.

  Fii „părinte de suflet”!

  Doamne, deschide-mi ochii și inima față de copiii și tinerii bisericii tale și folosește-te de ceea ce sunt și am pentru a-i face oamenii Tăi valoroși! PROVOCARE: Roagă-te măcar săptămânal, pe nume, pentru copiii și tinerii din biserica ta! Alege măcar unul dintre ei și învață-l practic să slujească!

  Az előítélet növekedése

  „Ne csodálkozzatok, atyámfiai, ha gyűlöl titeket a világ. Mi tudjuk, hogy általmentünk a halálból az...